Bel ons op +31 88 23 02 300

Nieuwe mogelijkheden Opleidingsmanagement

Met Opleidingsmanagement onderhoudt u de kennis, vaardigheden en verplichte certificering van uw medewerkers. Zo krijgt u grip op de kwaliteit én inzetbaarheid. In de release van januari hebben we een aantal nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Hiermee biedt onze software medewerkers en managers nog meer duidelijkheid over beschikbare en verplichte opleidingen.

Berichten versturen vanuit Opleidingsmanagement

Vanuit Opleidingsmanagement informeert u nu rechtstreeks deelnemers aan een sessie met een bericht. Handig als er bijvoorbeeld een locatie wijzigt of een sessie wordt geannuleerd. Zo zijn uw medewerkers altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Nieuwe statussen e-learning

Binnen Opleidingsmanagement kunt u via onze partner TCG e-learning functionaliteiten afnemen. Zo is het mogelijk om direct vanuit Opleidingsmanagement een nieuwe e-learning op te starten en ook de resultaten zijn direct zichtbaar. Vanaf nu is het ook zichtbaar als iemand een e-learning niet heeft behaald met de nieuwe status ‘niet behaald’.

Op dit moment beschikt u over de volgende statussen:

  • Gestart
  • Geslaagd
  • Niet behaald (nieuw)
  • Voltooid

E-learning hervatten en tijd besteed aan een e-learning

Een van de voordelen van e-learning is dat een medewerker de opleiding op elk gewenst kan starten en afsluiten. Het is nu ook inzichtelijk hoeveel tijd er aan een e-learning is besteed. Dankzij deze informatie krijgen u en de deelnemer een beter beeld over de voortgang van de diverse trainingen.

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW