Bel ons op +31 88 23 02 300
HR software

BIG-register interface

Heeft u actueel inzicht in de BIG-registraties van uw medewerkers? Weet u wanneer certificaten verlopen en wanneer bijscholing nodig is? Skills Management heeft nu een directe koppeling met het BIG-register. Medewerkers hebben zo zelf inzicht in hun BIG-certificering. Voor HR-professionals en managers is er een overzicht van alle medewerkers met een BIG-registratienummer.

Skills Management geeft inzicht

Het succes van uw organisatie is afhankelijk van de competenties en talenten van uw medewerkers. Skills Management helpt u om deze in kaart te brengen en systematisch te ontwikkelen. Het medewerkerprofiel geeft inzicht in de eigenschappen, vaardigheden en kennis van uw medewerkers, als ook in de andere kwalificaties en (verplichte) certificeringen. De medewerker beheert zelf zijn eigen profiel, de organisatie kan een validatiecheck toevoegen. Zo realiseert u een optimale inzet van medewerkers, maar weet u ook of uw organisatie voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen of toepasselijke regelgeving.

Koppeling met BIG-register 

Met de BIG-register interface biedt Raet een koppeling tussen Skills Management en het BIG-register. De certificaatgegevens uit het BIG-register worden weergegeven in het medewerkerprofiel van Skills Management, bij het overzicht van certificaten. Behalve het BIG-nummer wordt ook extra informatie getoond, zoals specialisme en geldigheidsdatum.

Medewerkers hebben zo via hun HR-portal zelf inzicht in hun BIG-certificering. Daarnaast is er een overzicht van alle medewerkers met een BIG-registratienummer beschikbaar voor HR-professionals en managers. Hierin is het ook mogelijk om te zoeken op BIG-nummer.

Voordelen: 

  • Medewerkers hebben via hun HR-portal zelf inzicht in hun BIG-certificering.
  • De organisatie heeft een overzicht van alle medewerkers met een BIG-registratienummer
  • Zoeken op BIG-nummer
  • Signalering op verloopdatum certificaat

Koppeling activeren 

Om van de interface gebruik te maken, schakelt de applicatiebeheerder via overige instellingen de BIG-registratie in. Vervolgens neemt u contact op met de Raet Servicedesk om de koppeling te activeren.

Over het BIG-register

Het BIG-register geeft inzicht in de bevoegdheid van een zorgverlener. BIG-registraties hebben een beperkte geldigheid. Zie ook: www.bigregister.nl.