Bel ons op +31 88 23 02 300

People analytics

De juiste inzichten voor strategische HR-beslissingen en concrete acties

Stelt u zich eens voor dat u alle vragen over uw werknemers kan beantwoorden: wie moet ik écht behouden? Welke kandidaat gaat slagen in mijn organisatie? HR-informatiesystemen bevatten veel data maar hoe ontsluit u deze data en helpt dit bij het nemen van HR-beslissingen? Met Raet People Analytics krijgt u real time inzicht in de ontwikkeling van uw kengetallen en zet u data om in concrete acties met een directe bijdrage aan uw organisatiedoelstellingen.

People Analytics Dashboards: Al uw data-inzichten helder in beeld

Met Raet People Analytics Dashboards krijgen u en uw management inzicht in de trends van de belangrijkste HR-kengetallen van uw organisatie. De informatie komt uit meerdere bronnen en wordt laagdrempelig en visueel aantrekkelijk gepresenteerd. De reports en dashboards bestaan uit datasets van alle modules die u gebruikt in Youforce.

De voordelen

 • Snel inzicht in uw meest gevraagde HR-cijfers zoals verzuim en aantal fte’s
 • Geef lijnmanagers en directie de inzichten die zij nodig hebben
 • Krijg automatisch bijpassende dashboards bij nieuwe HR software modules

People Analytics Design: Creëer uw eigen dashboards

Met People Analytics Design creëert u uw eigen dashboards. U kunt de dashboards van de grond af aan opbouwen of aanpassingen doorvoeren in bestaande versies. De vorm bepaalt u zelf. Een pie chart of een staafdiagram, u heeft talloze mogelijkheden om de data zo helder mogelijk weer te geven. De software is bijzonder gebruikersvriendelijk en in een paar stappen stelt u uw eigen dashboards samen met volop mogelijkheden voor personalisatie.

De voordelen

 • Maak eenvoudig trendanalyses met visueel aantrekkelijke dashboards
 • Talloze mogelijkheden voor heldere weergave van uw data
 • Deel nieuwe en aangepaste dashboards makkelijk met de rest van uw organisatie

People Analytics Insights: Actieve signalering over HR-trends in uw organisatie

People Analytics Insights signaleert en activeert in duidelijke taal over trends die afwijken van uw KPI's. U krijgt concrete berichten, vergelijkbaar met een e-mai, waarmee u de  informatie om zet in heldere acties, voor u zelf en uw collega’s. Alle inzichten die u krijgt, deelt u snel en eenvoudig met de rest van uw organisatie.

De voordelen

 • Actieve signalering in duidelijke taal over HR-trends die afwijken van uw KPI's
 • Duidelijke stoplichten over de voortgang van KPI’s van uw organisatie
 • Eén plaats waar al uw strategische HR-inzichten samenkomen
 • Deel eenvoudig inzichten met de rest van uw organisatie
 • Stel uw vragen over HR-trends direct aan het systeem met Smart Search
Screenshot HR Data Feed

HR Data Feed: integreer data uit verschillende systemen

Koppel uw HR-data aan andere bedrijfsdata om de impact van HR-beleid op organisatiedoelstellingen te voorspellen. Met onze software ontsluit u uw HR-data eenvoudig naar andere systemen, bijvoorbeeld als u rapportages wilt maken vanuit een datawarehouse of als u data geautomatiseerd wilt verzenden naar een andere applicatie.

Bel ons op +31 88 23 02 300 of Bel mij terug

Volg ons

Aan de slag met de WNRA: hoe pakt u dat aan? PwC organiseert eind maart en begin april in samenwerking met Visma |… https://t.co/26y3rOP9y8