Bel ons op +31 88 23 02 300

Stap nu over op HR Core Beaufort 3.4

Op 1 oktober 2015 hebben wij Raet HR Core Beaufort 3.4 geïntroduceerd. Met deze nieuwe versie volgen wij het releasebeleid van Microsoft om de ondersteuning van enkele oudere versies van het Windows operating system te beëindigen. HR Core Beaufort 3.3 draait op deze verouderde versies en om een veilig en goed werkend HR systeem te garanderen, is de overgang naar versie 3.4 absoluut noodzakelijk.

Wij vragen u om zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 1 april 2016 over te stappen op HR Core Beaufort 3.4. Zo blijft u de ondersteuning ontvangen die u gewend bent. In deze nieuwsbrief leest u hoe u kunt overstappen en in welk stappen de ondersteuning van HR Core Beaufort 3.3. wordt afgebouwd.

Wat gebeurt er na 1 april 2016 met HR Core Beaufort 3.3?

Na 1 april 2016 worden er voor HR Core Beaufort 3.3 geen upgrades meer gepubliceerd. Met ingang van de release van april 2016 tot en met de release van juli 2016 worden voor HR Core Beaufort 3.3 alleen nog inrichtingswijzigingen gepubliceerd die zorgen dat de aansturing van Payroll Gemal Direct probleemloos blijft verlopen. 

Wat doen we nog wel tussen april en juli 2016

  • Rubrieken aanmaken, wijzigen of verwijderen voor de aansturing van Payroll Gemal Direct.
  • Resultaatrubrieken aanmaken of verwijderen voor de ontvangst van resultaten uit Payroll Gemal Direct.
  • Wijzigingen in referentietabellen doorvoeren bij rubrieken die gebruikt worden in de aansturing van Payroll Gemal Direct.

Wat doen we niet meer tussen april en juli 2016

  • Oplossingen bieden van fouten (changes naar aanleiding van service requests).
  • Nieuwe functionaliteiten toevoegen.
  • Functionaliteiten toevoegen en/of wijzigen als gevolg van Wet- en Regelgeving.

Wat gebeurt er na 1 juli 2016

Na 1 juli 2016 garanderen wij geen correcte aansturing meer van Payroll Gemal Direct. Dit betekent niet dat uw salarisproductie direct in gevaar komt. De inrichttingswijzigingen na deze datum worden niet meer bijgewerkt in HR Core Beaufort 3.3. Dat kan betekenen dat u nieuwe rubrieken voor de aansturing van Payroll Gemal niet kunt gebruiken.

Overstappen op HR Core Beaufort 3.4

In Youforce kunt u de nieuwe versie van HR Core Beaufort downloaden en deze op uw eigen netwerk installeren: 

Publicaties > Productinformatie HR Core

Hier vindt u informatie over upgrades, handleidingen en release notes van de HR Core versies die u momenteel beschikbaar heeft. Selecteer de versie die uw organisatie gebruikt om de informatiepagina te openen: 

  • HR Core 3.3
  • HR Core 3.4

Deze overstap is niet moeilijk en er zijn geen database wijzigingen die gevolgen kunnen hebben voor andere onderdelen binnen Youforce. U kunt ook onze consultants inzetten om de nieuwe versie te laten installeren. Zij zijn beschikbaar vanaf 1 april 2016.