Bel ons op +31 88 23 02 300

Nieuwe statussen geven duidelijkheid over suggesties in Ideas

Een aantal maanden geleden hebben wij Ideas geïntroduceerd. Ideas is een community waar u ideeën deelt en discussieert over nieuwe functionaliteit in Youforce. Na een succesvolle pilot hebben inmiddels al onze klanten toegang en hebben we nieuwe mogelijkheden aan het platform toegevoegd. Tijd voor een update.

Een paar cijfers

Op dit moment hebben wij meer dan 500 ideeën ontvangen en ruim 400 reacties over bestaande suggesties. Het totaal aantal stemmen op ideeën is de 3600 gepasseerd. Wij zijn erg tevreden over de activiteit binnen het de community en rekenen erop dat in de toekomst nog veel meer gebruikers hun weg naar het platform vinden.

Status van Ideeën

De volgend stap van Ideas is dat u een helder beeld krijgt welke ideeën opgenomen worden in Youforce of reeds beschikbaar zijn. Daarom hebben wij sinds vorige week statussen toegevoegd waarmee we een idee een status kunnen gegeven inclusief een korte toelichting vanuit Raet. Het is  nu ook mogelijk om behalve op populariteit, ideeën te filteren op deze nieuwe statussen.

  • Exists in product -  is reeds aanwezig
  • Planned – Is opgenomen in de roadmap
  • Released -  Is opgenomen in het product
  • Unlikely to implement – Gaan we waarschijnlijk niet implementeren

Deelname Raet medewerkers aan Ideas

Op dit moment nemen onze product owners en product managers al deel aan Ideas. Zij denken mee over nieuwe functionaliteit en spelen een belangrijke rol in de beoordeling van de ideeën. Binnenkort krijgen ook de overige medewerkers van Raet toegang tot het platform. Net als u werken wij met onze HR oplossingen en wij zien er naar uit om samen de functionaliteit van Youforce naar een hoger plan te tillen.

Vragen over Ideas?

Heeft u vragen over Ideas of toegang tot het platform? Stuur een e-mail naar onze  community managers Thijs van Lienen en Yuri Jensen. Zij helpen u graag verder.