Bel ons op +31 88 23 02 300

Eenvoudig en overal toegang tot Youforce met SAML

Krijgt u veel vragen over vergeten inloggegevens? Heeft u geen toegang tot Youforce via het bedrijfsnetwerk omdat u werkt met een tablet? Vervelend. U wilt dat u en uw gebruikers op verschillende plekken met dezelfde inloggegevens werken. Dit kan nu met SAML.

Wat is SAML

SAML (Secure Assertion Markup Language) is een standaard voor het uitwisselen van authenticatie- en autorisatiegegevens tussen verschillende (internet)domeinen. In de meeste gevallen werk je met een Identity Provider (IdP) en een Service Provider (SP). Uw organisatie is de IdP en beheert de inloggegevens in een Active Directory en de SP is in dit geval Youforce.

Hoe werkt het?

Hiernaast ziet u hoe u toegang krijgt tot Youforce via een SAML koppeling. Meer informatie vindt u terug in de infosheet.Download infosheet

De belangrijkste voordelen van SAML

  • Eenvoudig toegang tot Youforce via het bedrijfsaccount
  • Beschikbaar vanaf externe locaties (zoals thuis) zonder VPN
  • Direct toegang tot mobiele versie van Youforce via tablet en smartphone
  • Eén centraal aanspreekpunt bij inlogproblemen
  • Geen uitgifte van afzonderlijke accounts voor Youforce door centrale registratie

Aan de slag met SAML

Het gebruik van SAML is kosteloos. Voordat u aan de slag gaat, wisselt u wel een aantal gegevens met ons uit voor de inrichting van de SAML koppeling. Benader hiervoor telefonisch onze Service Desk (033 450 84 84) en kies vervolgens optie 4 (Techniek). Als SAML voor u beschikbaar is, neemt de Technische helpdesk weer contact met u voor een test van de koppeling.

Volg ons

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar trainees! In 200 dagen ontwikkel jij… https://t.co/Wd0iQRigmt