Bel ons op +31 88 23 02 300

Nieuw Online Support systeem Service Center is live!

Sinds 29 februari 2016 dient u uw aanvragen in bij het Service Center via ons nieuwe Online Support systeem. In de aanloop naar de live gang hebben we meerdere nieuwsbrieven verstuurd maar ongetwijfeld zijn er nog veel vragen. Graag vatten we daarom alles nog een keer samen.

De belangrijkste wijzigingen

Meer inzicht en controle over uw aanvragen zijn belangrijke doelstellingen van het nieuwe systeem. Hiervoor beschikt u nu over nieuwe functionaliteiten. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste wijzigingen:

  • Na het indienen van uw aanvraag bestaat de mogelijkheid om informatie toe te voegen totdat de aanvraag is afgesloten.
  • Wij informeren u onder meer per mail, wanneer uw aanvraag is afgerond.
  • U heeft de mogelijkheid om op de door ons geboden oplossing te reageren.
  • Zodra wij een inschatting kunnen maken over de geplande releasedatum van de oplossing van uw incident, informeren wij u hierover.
  • U beschikt over een aantal rapporten van onder meer het aantal geopende en gesloten aanvragen en de mate waarin de afhandeling binnen de SLA plaats vond.
  • U geeft bij het indienen van een aanvraag de impact aan op uw bedrijfsvoering. Dit helpt ons om uw aanvraag de juiste prioriteit te geven.

Toegang tot Online Support

U krijgt toegang tot het nieuwe systeem via de tegel Support op het Serviceplein. Voorwaarde hierbij is wel, dat u beschikt over een uniek e-mailadres. Het is dus niet meer mogelijk voor medewerkers om te werken met een gezamenlijke e-mail box of met hetzelfde e-mail adres bij verschillende opdrachtgevernummers. Als uw contactpersonen van onze Service Desk niet over een eigen of uniek e-mail adres beschikken, kunt u dit aanpassen op het Serviceplein binnen Youforce bij Mijn Organisatie, Contactpersonen. Hier kunt u ook contactpersonen toevoegen of verwijderen.

Uw huidige aanvragen

Alle openstaande aanvragen per 31 december 2015, met uitzondering van de geregistreerde ‘wensen’, zijn overgezet naar het nieuwe systeem, net als de geopende en gesloten aanvragen van 2016. Gesloten aanvragen van vóór 2016 kunt u nog benaderen via de tegel Archief Self Service Desk tot en met 2015 op het Serviceplein. Tot slot hebben alle overgenomen aanvragen een nieuw nummer gekregen maar vindt u ze ook terug met het oorspronkelijke nummer.

 Ideeën voor verbetering

Natuurlijk horen wij graag van u hoe wij onze software en dienstverlening kunnen verbeteren. Hiervoor introduceren wij een nieuw forum voor ideeën dat los staat van de Self Service Portal, waar u meldingen of vragen in kunt dienen over de Youforce applicaties. In april 2016 zal dit onderdeel live gaan. Dit betekent ook dat we voor de maand maart een overbruggingsperiode nodig hebben waarover we nog apart zullen communiceren. In het nieuwe forum kunnen straks ideeën worden aangedragen, ‘ge-liked’ en van commentaar worden voorzien. Op die manier wordt het ook een forum van klanten onderling.

De Raet Product managers zullen ook actief zijn op dit forum en in het opstellen van de ontwikkelagenda rekening houden met de door u geleverde input.  Ideeën kunnen straks op proces niveau worden vastgelegd. Van de nog bestaande wensen zullen we de informatie vasthouden en blijven gebruiken en waar mogelijk zullen we informatie overnemen op het nieuwe forum. Zo krijgen we een goed beeld van alle ideeën die leven en kunnen wij onze aanpassingen nog beter afstemmen op uw prioriteiten.  In de volgende nieuwsbrief krijgt u een sneak preview te zien van de nieuwe oplossing.

Guidelines Support Service Center

Een uitgebreide toelichting op het nieuwe systeem vindt u terug in de Guidelines Support Service Center. Verder vindt u in dit document algemene informatie over het Raet Service Center.

Volg ons

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar trainees! In 200 dagen ontwikkel jij… https://t.co/Wd0iQRigmt