Bel ons op +31 88 23 02 300

Meer dan duizend actieve gebruikers in Ideas

Vorig jaar hebben wij Ideas geïntroduceerd. Ideas is een community waar u ideeën deelt en discussieert over nieuwe functionaliteit in Youforce. Inmiddels weten veel klanten de weg naar de community te vinden en zijn we het aantal van 1.000 actieve gebruikers gepasseerd. Samen hebben deze gebruikers meer dan 1.000 ideeën geplaatst en ruim 8.000 votes uitgebracht.

Nieuwe status Workaround available

Met grote hoeveelheid ideeën die we ontvangen kunnen we natuurlijk niet alle voorgestelde functionaliteit ontwikkelen. In sommige gevallen ontvangen we ook praktisch advies hoe we met de huidige software toch sommige problemen kunnen aanpakken. Deze workaround  met toelichting voegen wij dan toe als status aan het idee. Zo kunt u voorlopig verder.

De gedachte achter Ideas is natuurlijk dat nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd aan onze software modules. Ook dit is inzichtelijk via de statussen van een idee. Heeft een idee de status planned dan wordt deze normaal gesproken binnen zes maanden in de software gebouwd. Inmiddels hebben 16 ideeën deze status.

Alle statussen in Ideas:

  • Exists in product -  is reeds aanwezig
  • Planned – Is opgenomen in de roadmap
  • Released -  Is opgenomen in het product
  • Unlikely to implement – Gaan we waarschijnlijk niet implementeren
  • Workaround available – Nog niet beschikbaar maar een alternatieve oplossing is beschikbaar

Sturend voor onze organisatie

Ideas is een krachtige instrument voor nieuwe toepassingen in onze software maar ook een belangrijke graadmeter voor de belangrijkste HR-thema’s bij onze klanten. Het aantal stemmen per module bepaalt mede waar wij onze ontwikkelcapaciteit op inzetten. Op dit moment ontvangen Self Service en Verzuim de meeste stemmen en van de geplande ideeën wordt het merendeel aan deze modules toegevoegd.

Vragen over Ideas?

Heeft u vragen over Ideas of toegang tot de community? Stuur een e-mail naar onze  community manager Yuri Jensen. Hij helpt u graag verder.