Bel ons op +31 88 23 02 300

Community voor ideeën in Youforce

Eerder dit jaar hebben wij een community aangekondigd voor nieuwe ideeën in Youforce. Inmiddels zijn wij gestart met een pilot. In de pilot leren we hoe een kleine groep gebruikers gezamenlijk tot nieuwe ideeën komt.

Wat is het doel van de community?

In de community ontmoet u professionals die dagelijks werken in Youforce. U deelt ideeën over nieuwe functionaliteit en stemt of reageert op voorstellen van anderen. Onze Product Owners en Product Managers maken ook deel uit van de community. Zij denken mee over uw suggesties en monitoren de feedback. De ideeën met het hoogste aantal stemmen en reacties nemen wij in overweging bij het vaststellen van de Roadmap.

Eerder ingediende voorstellen?

Wellicht heeft u net als veel gebruikers in het verleden ideeën ingediend via ons Service Center. We hebben deze voorstellen doorgenomen en geëvalueerd. Een aantal vindt u straks terug in de community. Wij houden oog voor uw voorstellen en voegen de komende tijd meer relevante ideeën toe.

Toegang  tot het online platform

Vanaf 8 juli vindt u de community op ons nieuwe platform ‘Ideas’ binnen het Serviceplein. Het platform is beschikbaar voor alle contactpersonen van het Service Center. Wilt u toegang voor meer medewerkers? Neem dan contact op met uw applicatiebeheerder voor de juiste instelling van uw autorisaties.