Bel ons op +31 88 23 02 300

Youforce HR Portal

Eén platform dat al uw HR-processen samenbrengt

Een geïntegreerd online HR-portaal, daar bent u naar op zoek. Met Youforce van Raet beschikt u over een complete en eenvoudig toegankelijke HR-omgeving. Uitgevoerd in uw eigen huisstijl en makkelijk te personaliseren voor alle medewerkers in uw organisatie. Door de naadloze integratie met andere Raet HR-modules, maakt u optimaal en efficient gebruik van aanwezige data.

MyHR app

Werken in de cloud: altijd en overal toegang tot HR-gegevens 

Geef uw medewerkers de regie over hun eigen HR-zaken.  Uw medewerkers en u hebben 24/7 online toegang tot de portal via smartphone, tablet en laptop. Internettoegang is het enige dat u nodig heeft om Youforce te gebruiken. Bovendien werkt u altijd met de meest actuele versie van onze software en u hoeft zich niet meer te bekommeren om software(beheer) en de benodigde hardware.

Youforce kent een speciale inlog voor de HR- en salarisprofessional. Deze toegang is beveiligd met een certificaat, zodat gegevens goed beschermd zijn.

 

HR-data uitwisselen

HR-informatie binnen Youforce wisselt u eenvoudig uit met andere programma’s die u gebruikt, zoals uw financiële administratie. Er zijn verschillende koppelingen met andere software beschikbaar. Dit maakt het combineren en uitwisselen van gegevens voor u een stuk eenvoudiger.


De voordelen

 • Altijd en overal toegang met uw HR-portal in de cloud
 • Geen onderhoudskosten en altijd de nieuwste softwareversie
 • Toegang tot uw HR-gegevens via smartphone, tablet en laptop

 • Krijg inzicht in gebruiksstatistieken
 • Bespaar tijd door op één plek uw gebruikersbeheer te regelen

 • Beheer uw HR-taken centraal 

 • Richt uw eigen HR-processen in binnen uw HR-Portal

Screenshot Portal extended

Youforce Portal: personaliseer uw HR-portaal


Single Sign-On: Met Extended Single Sign-On van Raet, geeft u uw medewerkers vanuit het bedrijfsnetwerk rechtstreeks toegang tot Youforce. U kunt ook gebruik maken van SAML ofwel Security Assertion Markup Language met een ‘Identity Provider’.

Twee-factor authenticatie: Heeft uw organisatie behoefte aan extra beveiligde toegang?  Dat kan met twee-factor authenticatie. De medewerker ontvangt na het invoeren van gebruikersnaam en wachtwoord een SMS met een toegangscode.

Huisstijl: U kunt de Youforce Portal uw eigen identiteit meegeven via huisstijlelementen als uw logo en kleurenschema.

Documenten in huisstijl: U ontwerpt uw templates geheel naar eigen voorkeur, door uw logo, vaste tekstblokken en invulvelden aan een bestaande template toe te voegen. U kunt de documenten vervolgens automatisch laten vullen met gegevens vanuit Flex Benefits, Self Service, HR Core Business en/of Verzuim Management.

Meerdere talen: Voor internationale bedrijven of bedrijven met buitenlandse medewerkers is het mogelijk om de portal in meerdere talen weer te geven.

De voordelen 

 • Spreek de gebruiker aan in zijn eigen taal en verhoog het gebruikersgemak
 • Beveilig uw HR-gegevens met verschillende authenticatiemethoden
 • Creëer een HR-portaal in uw eigen huisstijl
 • Personaliseer uw documenten en informatie; zo zorgt u voor herkenbare communicatie

Bel ons op +31 88 23 02 300 of Bel mij terug