Bel ons op +31 88 23 02 300

HR software

Volledige controle over uw HR-zaken met Raet Youforce

Eén plek waar al uw HR-processen samenkomen. Online. Met onze HR cloud software Raet Youforce geeft u managers en medewerkers inzicht in en controle over hun HR-zaken. Waar en wanneer zij dat willen, op elk device. U heeft alle HR-kengetallen binnen handbereik en krijgt de inzichten die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw mensen het maximale uit hun talenten halen.

Toon meer producten
Toon meer producten
Toon meer producten
MKB software

MKB Software

Salarisadministratie en HR-processen zijn binnen het MKB vaak complex en tijdrovend. Met Youforce van Raet stelt u managers en medewerkers in staat om altijd en overal hun eigen HR-zaken te regelen. U bespaart kosten en houdt meer tijd over voor uw dagelijkse business.
Lees meer
Bundles

Uw HR-software oplossing en bijbehorende services in één bundel

Onze prijsbundels zijn logische combinaties van software, implementatieservices en trainingen die zorgvuldig zijn afgestemd op uw HR-doelstellingen.  Met onze bundels bent u verzekerd van een succesvolle implementatie en kunt u snel aan de slag. Bovendien profiteert u van een gunstig bundeltarief.

Bekijk de bundels

Volg ons

Vanaf april 2018 doet Raet de gehele pensioenuitkeringsadministratie van Pensioenfonds Grontmij. "Dat veel partijen… https://t.co/eZSDjcVkZn