Bel ons op +31 33 45 06 506

Training 'Functioneel Beheer Get Started' (FUBH001) 

Bent u betrokken bij het functioneel beheer binnen uw organisatie? Maar heeft u nog geen of weinig ervaring met functioneel beheer? Wilt u praktische tips op het gebied van functioneel beheer, zodat de implementatie en het gebruik van nieuwe software (bijvoorbeeld Raet software) beter is geborgd in de organisatie? Volg dan de training Functioneel Beheer: Get Started. Deze training geeft u een goede basis met theoretische kaders en veel praktische handvatten voor de rol van functioneel beheerder.

 Resultaat

  • U heeft begrip van en kunt vormgeven aan uw functioneel beheersorganisatie.
  • U beschikt over praktische handvatten zodat u er voor kunt zorgen dat de gebruikersbehoefte in uw organisatie optimaal aansluit op de informatievoorziening (zoals de software van Raet) en andersom.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor de beginnende functioneel beheerders of zij die meer willen weten van functioneel beheer.

Programma

  • De definitie en het belang van functioneel beheer uitleggen
  • Begrip van taken, processen, verantwoordelijkheden en bevoegdheden binnen het functioneel beheer domein
  • Alle onderdelen van de beheerorganisatie in kaart brengen en dit vertalen naar uw eigen organisatie
  • Het profiel van de functioneel beheerder vaststellen
  • Rollen binnen uw beheerorganisatie en de daarbij behorende taken en competenties vastleggen

Duur

1 dag van 09.30 t/m 16.30 uur en in totaal 1 uur voorbereiding in de online leeromgeving

Leervormen

Raet Academy biedt trainingen aan in leervormen die passen bij uw situatie. Op ons kantoor in Amersfoort, op uw eigen locatie of virtueel. Deze blended training wordt aangeboden als:

  • Open inschrijving
  • In-company training

Methode

Voorafgaand aan de training krijgt u toegang tot de Raet Academy Learning Portal; onze online leeromgeving. In dit verplichte onderdeel vindt u alle informatie die u nodig heeft; de leerdoelen, voorbereidende opdrachten, belangrijke theorie en extra achtergrondinformatie. Zo begint u optimaal voorbereid aan de training. Tijdens de training wordt continue gewisseld tussen theorie en praktijkoefeningen. Ieder onderdeel wordt zorgvuldig door de trainer uitgelegd waarna u zelf aan de slag gaat.

Investering

De kosten van deze training bedragen € 589,- per persoon (exclusief BTW). Voor in-company trainingen gelden andere tarieven.

Let op: Wij bevelen deze training sterk aan als goede voorbereiding op de training Youforce Portal Beheer als u geen of nauwelijks ervaring heeft met functioneel beheer.

Volg ons

26 juni vond onze Zorgdag plaats op de prachtige locatie Inn Style aan de Maarsseveense Plassen. We blikken terug o… https://t.co/gToog1aIWU