Bel ons op +31 88 23 02 300

Leren bij Raet Academy

Raet Academy verzorgt training in verschillende vormen. We zetten de verschillende leervormen hieronder voor u op een rijtje en leggen uit wat ze inhouden. Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Klassikale training

Raet Academy heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van klassikale trainingen. De trainingen vinden plaats in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Onder begeleiding van een ervaren trainer gaat u, samen met de medecursisten, aan de slag met de lesstof. Uiteraard begeleiden onze trainers u nauwgezet en met veel persoonlijke aandacht.

Een groot voordeel van een klassikale training is dat u direct in contact bent met de trainer, maar óók andere deelnemers van verschillende organisaties ontmoet. De trainingslocatie van Raet bevindt zich op het hoofdkantoor in Amersfoort en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Voordelen van klassikaal trainen

 • Klassikaal trainen met ondersteuning van een professionele trainer
 • Veel interactie met medecursisten
 • Tips & tricks die aansluiten bij uw praktijksituatie

Maatwerk en in-company

Wilt u een standaard klassikale training organiseren bij u op locatie? Of heeft u behoefte aan training, e-learning of screencasts die geheel op uw wensen gebaseerd is? Dat kan!

Als u kiest voor een maatwerk opleidingstraject, bent u ervan verzekerd dat de training toegespitst wordt op vragen, wensen en behoeften uit uw eigen organisatie. Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een intake bepalen we samen de leerdoelen, de vorm en duur van het traject zodat deze perfect aansluit bij uw eigen situatie.

Voordelen van maatwerk en in-company trainingen

 • De inhoud van de training kan worden afgestemd op de leerbehoeften binnen uw organisatie
 • Wat u leert tijdens de training, kunt u direct toepassen in uw dagelijkse praktijk
 • De tijdsduur, planning en locatie worden in overleg afgestemd
 • U bespaart reiskosten en reistijd

Training on-the-job

Soms is een klassikale training onvoldoende toereikend om optimaal van de software gebruik te (blijven) maken. Training on-the-job door een van onze ervaren docenten is dan de juiste oplossing. Deze 1-op-1 begeleiding is bijzonder effectief en geeft een hoog rendement. Samen met u bepalen wij vooraf welke onderwerpen er worden behandeld, waardoor u precies leert wat u nodig hebt.

Voordelen van training on-the-job

 • Geen reiskosten en reistijd, maar leren achter uw computer op uw eigen werkplek
 • De training richt zich op uw behoeften en is direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk
 • Persoonlijk en flexibel leren

Blended learning

Raet Academy introduceert een nieuwe manier van leren: blended learning. Blended learning biedt de voordelen van klassikale training (zoals live interactie en netwerken) met de voordelen van online leren (eigen leertempo en altijd en overal). Deze goed doordachte mix van leermethoden leidt, in combinatie met inhoudelijke expertise en deskundige trainers, tot een hoog rendement van onze trainingen.

Voordelen van blended learning

 • Optimale mix van klassikale en online training
 • Verdeeld over enkele weken, zodat u de theorie direct in de praktijk kunt brengen
 • Begeleid door een praktijkgerichte docent die begrijpt wat u bezighoudt
 • Na de online voorbereiding hebben alle deelnemers dezelfde voorkennis en hetzelfde startpunt
 • Lesmateriaal en de opdrachten zijn altijd digitaal beschikbaar

Virtual classrooms en webinars

Nieuw in ons aanbod zijn diverse online webinars en virtual classrooms. Tijdens een webinar wordt u in max. 1,5 uur bijgepraat over een actueel onderwerp. Virtual classrooms kunnen worden ingezet in combinatie met e-learning of in een blended learning traject. Maximaal online rendement in korte tijd.

Heeft u niet de mogelijkheid om een training klassikaal te volgen? Of is uw organisatie wereldwijd gevestigd? Ook dan bieden webinars en virtual classrooms een flexibele oplossing voor het volgen van een training of instructie op ‘afstand.’ Zo hoeft u niet te reizen en kunt u de training volgen in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Voorafgaand aan de training ontvangt u een stap-voor-stap instructie om een sessie op te starten. Dit gaat heel eenvoudig. Tijdens de sessie communiceert u met de trainer en de andere deelnemers via de chat, een audioverbinding (telefoon of VoiP) en/of een videoverbinding.

Voordelen van virtual classrooms en webinars

 • Kennis op doen vanuit huis, kantoor of waar u zich ook bevindt met een internetverbinding
 • Bespaar tijd en geld op reis- en verblijfskosten
 • Deskundige docenten, net zoals bij onze 'normale' klassikale trainingen
 • Dezelfde inhoud, lesmaterialen en ondersteuning voor alle deelnemers

E-learning

E-learning is de oplossing voor organisaties die modern en efficiënt leren willen combineren. Raet Academy heeft voor verschillende Raet applicaties e-learning trainingen ontwikkeld. Vraag vrijblijvend een demo-account aan om te kennis te maken met onze e-learning trainingen. 

Voordelen van e-learning

 • Geen reiskosten en reistijd, maar gewoon leren achter uw computer
 • U bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo u uw kennis wil vergroten
 • Theorie en praktijkvoorbeelden (in de vorm van how-to video's) worden gecombineerd 
 • E-learning is 24x7 beschikbaar en blijft 1 jaar als naslagwerk toegankelijk

Voor de trainingen met de codes HRSS015, HRSS016, RP001 gelden de volgende systeemvereisten.
Voor de trainingen met de codes EVM001, EVM007, EVM008, EVM010, FB003 en HRSS014 gelden de volgende systeemvereisten.

Screencasts 

Een screencast biedt u uitleg en bondige instructie in de vorm van een korte video van wat u op uw scherm ziet, al dan niet met extra toelichting (ingesproken door een voice-over of via tekstkaders).

Met een screencast, die op maat wordt gemaakt op uw live-omgeving, kunt u veranderingen binnen uw organisatie krachtig en efficiënt ondersteunen. Screencasts kunnen bijvoorbeeld goed worden ingezet ter introductie van en/of instructie bij een bepaald onderwerp of module.

Voordelen van screencasts

 • Zeer geschikt ter introductie van een nieuwe applicatie
 • Leren door te kijken en te luisteren, waar en wanneer u dat wilt

Volg ons

Heb jij de ambitie om je carrière te ontwikkelen binnen een commerciële organisatie en wil je de verantwoording dra… https://t.co/OpsZ4d3REO