Bel ons op +31 33 45 06 506

Gebruikersdag Report Designer HR Core Education (MBO001)(voorheen Ad hoc rapportages)

Een aantal keer per jaar organiseert Raet Academy een interactieve gebruikersdag.  Gebruikt u regelmatig Report Designer HR Core Education en wilt u ook graag ideeën, rapporten en functionaliteiten uitwisselen met onderwijscollega’s? Kom dan naar deze uiterst praktische dag en ga met handige tips weer naar huis. Maximaal rendement uit deze dag halen? Stuur dan uw vragen vooraf in en weet zeker dat u met het juiste antwoord huiswaarts keert.

Resultaat

Uw vragen rondom het gebruik van Report Designer HR Core Education zijn beantwoord en u ontvangt handige tips van de docent en van onderwijscollega’s.

Doelgroep

Deze dag wordt georganiseerd voor functioneel beheerders en/of applicatiebeheerders uit alle onderwijssegmenten die de basistraining Report Designer HR Core Education basis gevolgd hebben, regelmatig de Report Designer gebruiken en daar nu verdieping in zoeken.

Programma

Het doel is kennisverdieping en kennisuitwisseling over het gebruik van de Report Designer voor HR Core Education in alle onderwijssegmenten. De dag wordt als volgt ingedeeld:

Ochtend:
Verdieping kennis van de Report Designer aangevuld met Tips & Tricks

Middag:
Kennisuitwisseling en kennisdeling onderling (mogelijk in subgroepjes) o.a. op basis van vooraf aangeleverde input. 

Dien zelf uw vragen in:
Om maximaal aan te sluiten op uw behoefte, kunt u per e-mail gewenste onderwerpen voor deze dag indienen. Dit mag globaal, maar ook op detailniveau worden aangegeven. Geef hierbij aan om welk segment dit gaat.

Neem uw eigen rapportages mee:
U kunt een USB-stick meenemen met daarop de te behandelen of uit te wisselen rapportages. Het is mogelijk om op deze dagen te rapporteren over gegevens uit uw eigen omgeving. U moet dan uw eigen inloggegevens van HR Core Education meenemen.

Duur

1 dag van 09.30 t/m 16.30 uur

Prijs

Per deelnemer: € 199,- excl. BTW

Volg ons

Kinderen, vaders, moeders, ooms en tantes van onze collega's waren afgelopen zaterdag (16 juni) allemaal welkom op… https://t.co/24FpV3GiVY