Bel ons op +31 33 45 06 506

Uitslag enquête leren bij Raet Academy

Op onze klantendag in Media Plaza Utrecht hebben wij bezoekers gevraagd naar hun mening over leren bij Raet Academy. De belangrijkste uitkomsten op een rijtje:

  • Klassikaal leren blijft de meest populaire manier om kennis op te doen
  • Digitaal leren zoals e-learning en webinars is sterk in opkomst
  • Deelnemers zijn onvoldoende op de hoogte van het aanbod van Raet Academy
  • U wilt op de hoogte gehouden worden over nieuwe trainingen en opleidingen via nieuwsbrieven en e-mail

Wat doen we met uw feedback?

Klassikaal leren blijft een belangrijk onderdeel binnen ons lesaanbod. Tegelijkertijd werken we hard aan blended trainingingen en e-learning modules. U hoor hier binnenkort meer over.

In onze nieuwsbrief houden we u straks beter op de hoogte van ons lesaanbod en nieuwe trainingingen en opleidingen.

Tot slot hebben wij een aantal goede suggesties ontvangen voor nieuwe trainingingen. Uiteraard zullen wij de mogelijkheden hiervan onderzoeken en wij houden u hiervan op de hoogte.

Winnaars gratis deelname eindejaarsseminars

Onder de deelnemers aan de enquête hebben we twee gratis deelnames verloot aan ons goed gewaardeerde seminar Nieuwe Wet- en Regelgeving en het jaarwerk voor HR Core Beaufort of HR Core Education:

De gelukkige winnaars zijn:

De heer Chris Hendriks, Gemeente Nijmegen

De heer Leen Huisman, Scope Scholengroep

Wilt u ook in één een ochtend volledig bijgepraat worden over het laatste nieuws uit Den Haag, kunt u wel een steuntje in de rug gebruikten bij het afroepen van jaarwerk en bent u benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in Gemal? Schrijf u dan nu in en verzeker u zelf van een plek bij onze eindejaarsseminars. U pakt dan gelijk 66 Euro korting mee!

Volg ons

26 juni vond onze Zorgdag plaats op de prachtige locatie Inn Style aan de Maarsseveense Plassen. We blikken terug o… https://t.co/gToog1aIWU