Bel ons op +31 88 23 02 300

Uitbesteden salarisadministratie MKB

Volledig ontzorgd in uw salarisadministratie

U wilt continuïteit en kwaliteit in uw salarisadministratie. Maar wat als uw P&O medewerker of salarisadministrateur ziek is of met verlof gaat? Of als de kennis van actuele wet- en regelgeving niet up-to-date is? Het uitbesteden van uw salarisadministratie biedt uitkomst.

  

Altijd een tijdige en accurate salarisverwerking

Het uitbesteden van uw salarisadministratie bespaart u veel tijd. U hoeft alleen uw personeels en- salarismutaties aan te leveren: eenvoudig én veilig via onze software Youforce. Wij zorgen voor een tijdige en accurate salarisverwerking, houden alle wijzigingen in de wet- en regelgeving en relevante cao’s voor u bij en verzorgen maandelijks uw loonaangifte bij de Belastingdienst.

Uw salarisadministratie in de cloud

Uw salarisadministratie wordt veilig opgeslagen en beheerd in onze cloud software. Dat betekent dat gegevens over de salarissen van uw medewerkers altijd en overal op één plek beschikbaar zijn. Uw medewerkers hebben zelf vanaf elk device toegang tot hun persoonlijke omgeving in de software en ontvangen daarin hun digitale salarisstroken en jaaropgaven.

Een vast aanspreekpunt

Wanneer u uw salarisadministratie aan ons uitbesteedt, heeft u een vast aanspreekpunt: een salaristeam in een van onze vestigingen bij u in de buurt. Hierbij kunt u altijd direct terecht met vragen, zowel telefonisch als per e-mail. Door deze persoonlijke samenwerking hebben we inzicht in uw situatie en kunnen we rekening houden met al uw specifieke wensen voor uw salarisverwerking.

Samenwerking met gespecialiseerde partners

Voor organisaties in het MKB werkt Raet regelmatig samen met onze gespecialiseerde partners Parsec en CBBS HR & Payroll Services BV.

De voordelen

  • Continuïteit en kwaliteit gewaarborgd
  • Up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving
  • Besparing op tijd en kosten
  • Digitale salarisstroken in de software overal en altijd beschikbaar
  • Eenvoudig uit te breiden met geïntegreerde online HR-modules     
      

Salarisverwerking tegen een betaalbare prijs

Veel organisaties denken dat het uitbesteden van de salarisadministratie een grote investering vraagt. Uit onze ervaring blijkt vaak het tegendeel, u kunt zelfs kosten besparen. Samen met u brengen wij graag in kaart wat in uw situatie de beste oplossing is: uw salarisadministratie uitbesteden of zelf verzorgen, bijvoorbeeld met behulp van onze software. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of telefonisch advies. Of vraag direct een offerte aan.


Wat klanten zeggen over uitbesteden aan Raet

Bel ons op +31 88 23 02 300 of Bel mij terug

Volg ons

Heb jij de ambitie om je carrière te ontwikkelen binnen een commerciële organisatie en wil je de verantwoording dra… https://t.co/OpsZ4d3REO