Bel ons op +31 88 23 02 300

Maak 5 X  kans op een dag Porsche rijden

Kunt u deze zomer met een gerust hart op vakantie? Of blijft u zoals altijd bereikbaar voor de achterblijvers en checkt u uw mail elke dag? En hoeveel van uw collega’s en medewerkers kunnen volledig ontkoppelen van hun werk en vrijuit van hun vakantie genieten? De ontspanning van de zomer heeft in veel organisaties ook een keerzijde. Als professional weet u dat als geen ander.

Wilt u in de hoogste versnelling blijven? Raet Interim Services schakelt graag voor u bij. 

Hoe houdt uw organisatie de vaart erin deze zomer?

Beantwoord vijf korte vragen en misschien rijdt u binnenkort wel in een Porsche de zon tegemoet. We geven deze prijs maar liefst 5 keer weg.

Sander Heere van Porsche Centrum Gelderland

Porsche doet het zo!

Raet Interim Services helpt organisaties niet alleen in de zomer om extra vaart te maken. "Een interim specialist zorgt bij Porsche Centrum Gelderland dat de digitalisering van HR-processen op volle snelheid vooruit gaat, maar ook de professionalisering van ons personeelsbeleid", vertelt Sander Heere.

Lees het klantverhaal

Vol gas de zomer door?

Deze zomer onderzoekt Raet in hoeverre het Nederlandse bedrijfsleven interimmers inzet om de vaart erin te houden in de vakantieperiode. Helpt u ons? Beantwoord vijf korte vragen en maak kans op een prachtige prijs: een droomrit in een Porsche!

Actievoorwaarden en spelregels 

Op deze actie zijn verschillende voorwaarden en spelregels van toepassing. Bijv: Om te kunnen winnen moet een deelnemer minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van de winnaarstrekking.

Volg ons

Heb jij de ambitie om je carrière te ontwikkelen binnen een commerciële organisatie en wil je de verantwoording dra… https://t.co/OpsZ4d3REO