Bel ons op +31 88 23 02 300

Werk aan vitaliteit

Vitale medewerkers zijn goud waard voor een organisatie: zij zitten lekker in hun vel, hebben een goede energiebalans en presteren beter. Steeds meer werkgevers voeren daarom een actief vitaliteitsbeleid. Want uit onderzoek blijkt dat als je je leefstijl maar iets verbetert, dat al een groot effect geeft.

Visma | Raet werkt samen met SmartVitaal om organisaties en hun medewerkers een platform te bieden met een gezondheids-check en een uniek vitaliteitsaanbod. Daarmee werken medewerkers actief aan hun gezondheid. En werkgevers aan hun employability.

“Fitte, gezonde werknemers presteren beter en zijn minder afwezig door ziekte”
– Prof. Dr. Leonard Hofstra, hoogleraar Cardiologie VUmc

Voordelen

  • Vitale medewerkers zorgen voor 20% minder ziekteverzuim
  • Medewerkers met een gezonde levensstijl zijn 30% productiever
  • De medewerker tevredenheid stijgt met 40%
  • Medewerkers zijn loyaler en ambiëren minder snel een andere baan
  • Met een positiever werkgeversimago is het makkelijker om nieuwe medewerkers te werven
Vitaliteit

Infosheet SmartVitaal

Met SmartVitaal breng je de vitaliteit van je organisatie in kaart en maak je medewerkers bewust van hun leefstijl. Een online gezondheidstest is een goede basis voor een vitaliteitsprogramma. Bovendien geef je daarmee invulling aan het verplichte Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Download de infosheet

Video: SmartVitaal

Stimuleer een gezonde leefstijl! Met SmartVitaal maak je medewerkers bewust van hun leefstijl. Ze kiezen zelf hoe ze energiek en gezond blijven, de werkgever faciliteert daarbij.  

Klantervaringen

Toon meer cases

Bel ons op +31 88 23 02 300 of Bel mij terug

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW