Bel ons op +31 88 23 02 300

Visma | Raet EasyCruit: de alles-in-1 recruitment software

Wil je direct een tijdstip plannen voor een online live demo van onze EasyCruit recruitment software?


Voor jouw organisatie wil je graag zo snel mogelijk de beste kandidaten werven. Maar de bewegende en competitieve arbeidsmarkt maakt het aantrekken van het juiste talent steeds ingewikkelder. Én wat te denken van het complexe werving en selectie traject waar veel verschillende mensen, stappen en systemen bij komen kijken? Ook dat maakt het werven moeizaam en langdurig. Zonde, want grote kans dat talentvolle kandidaten verder gaan zoeken. 

Bespaar tijd en geld

De gebruiksvriendelijke werving en selectie software in de cloud zorgt voor kwaliteit in alle stadia van het wervingsproces. Via één gemeenschappelijk systeem kun je kandidaten sneller werven, selecteren, beheren en plaatsen. Denk aan afgewerkte vacature-advertenties, autoreply e-mails en vlotte communicatie met een groot aantal kandidaten tegelijk. Of aan het eenvoudig versturen van een gepersonaliseerde afwijsmail naar sollicitanten die niet verder gaan. Kortom je kunt zowel je werkprocessen als je candidate experience naar een hoger niveau brengen!

Proefproductie

Vraag een demo aan

EasyCruit is geconfigureerd en aangepast aan jouw specifieke behoeften, wensen, voorkeuren én voldoet aan alle wet- en regelgeving. Ben je benieuwd wat ons werving en selectie systeem voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag direct een demo aan. 

Vraag een demo aan

Innovatieve recruitment software

Easycruit

Gebruiksvriendelijk

EasyCruit is voor zowel kandidaten als recruiters een eenvoudig hulpmiddel. EasyCruit vereenvoudigt het wervingstraject met slimme functies die het de kandidaat en jouw werknemers gemakkelijk maken. EasyCruit vereist minimale training voor jouw organisatie.

De ervaring van de kandidaat vormt een belangrijk onderdeel van het recruitmenttraject. Dankzij de op maat gemaakte en responsieve vacaturesite solliciteren kandidaten eenvoudig via elke device.


Easycruit

Vind de beste kandidaten

EasyCruit vindt kandidaten op basis van vragenlijsten in de applicatie. De score die bij de gestelde vragen hoort, zorgt voor een handige rangschikking van kandidaten. Hierdoor weet je de meest geschikte kandidaten direct te vinden.


Easycruit

Deel vacatures overal en met iedereen

Creëer professionele vacatures met EasyCruit en publiceer ze direct op vacaturesites, social media of deel ze direct via mail.

Met de responsive vacaturesite en responsive sollicitatieformulieren, die perfect zijn voor gebruik op mobiele telefoons, maakt je het voor de kandidaat gemakkelijk om te solliciteren. Ook kan men snel solliciteren via LinkedIn en is het eenvoudig om attachments mee te sturen.

 

Easycruit

AVG en verwerking van persoonlijke gegevens

Met EasyCruit kun je er zeker van zijn dat het recruitmentproces in overeenstemming is met het nieuwe Privacybeleid (AVG) van de EU. Functionaliteiten en instellingen in het systeem zijn bijgewerkt volgens de nieuwe vereisten.

 

Videosollicitaties 

De videosollicitatie functionaliteit stelt recruiters in staat om kandidaten via een video te laten solliciteren voor een openstaande functie. De combinatie van video en geluid biedt recruiters de mogelijkheid om sollicitanten eenvoudig en snel te beoordelen. Daarnaast helpt het recruiters om verder te kijken dan alleen gegevens in het CV.

 

En verder?

Flexibele selectie

Sorteer kandidaten op basis van hoe ver ze zijn in de sollicitatieprocedure. Of het nu gaat om een handvol kandidaten of enkele honderden, EasyCruit maakt het selectieproces efficiënter.

Profileer jezelf als aantrekkelijke werkgever 

Het aantrekken van geschikte medewerkers is steeds vaker de kritieke succesfactor. Het imago van een bedrijf speelt in toenemende mate een rol. Kandidaten hebben de keuze uit een ruim aanbod en organisaties die zich niet sterk profileren, vallen als eerste af. Goede ‘employer branding’ zorgt ervoor dat je als werkgever aantrekkelijk bent voor nieuwe medewerkers. Visma I Raet ontwikkelt als onderdeel van EasyCruit de werken-bij-pagina. Dit kan een internet of intranetpagina zijn. De vacaturesite en het sollicitatieformulier worden standaard geschikt (responsief) gemaakt voor weergave op smartphone en tablet.

Sneller de beste mensen selecteren met online assesments

Het werven, selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers kost de organisatie veel geld. Dan wil je graag een hoge mate van zekerheid dat je de juiste kandidaat aanneemt voor vacante posities. Door inzet van online assessments krijg je snel een goed inzicht in de geschiktheid van sollicitanten. Zo verbeter je de resultaten van jouw selectieprocedure.

Talent pools

Gegevens van geschikte sollicitanten uit eerdere procedures, intern of extern, sla je op in de talent pool (kandidatenpool) binnen EasyCruit. Deze pool bevat ook kandidaten die via een job-agent geattendeerd willen worden op toekomstige vacatures. Vervolgens kun je dan uit deze pool interessante kandidaten selecteren en hen gericht een bepaalde vacature toesturen.

 

"Kandidaat-ervaring is een belangrijk onderdeel van onze employer branding"

Anne Gro Kjørstad, Manager HR services

Bekijk de video van Kongsberg Gruppen