Bel ons op +31 88 23 02 300

Interim Services voor professionals

Aan de slag als interim professional voor Raet 

Je hebt ervaring op het gebied van Payroll en/of e-HRM. Je bent inzetbaar als salarisadministrateur, functioneel beheerder of projectleider. Je zoekt afwisselend werk, opleidingen en trainingen wanneer jij dat nodigt hebt en opdrachten die je op scherp zetten. Dat kunnen wij voor je regelen!

Toegang tot meer dan 10.000 opdrachtgevers 

Met meer dan 10.000 klanten in Nederland biedt Raet je toegang tot diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Wekelijks benaderen wij onze interim professionals voor nieuwe aanvragen.

Blijven ontwikkelen 

Als Interim Professional loop je voorop in je vakgebied. Wij helpen je daar graag bij. Daarom organiseren wij minimaal twee keer per jaar freelancebijeenkomsten. Ga je via ons aan de slag, dan bieden wij bovendien speciale trainingen aan bij onze Raet Academy.

Ondersteuning waar nodig

Gedurende de opdracht kun je gebruikmaken van de kennis die wij in huis hebben. De accountmanagers helpen je bij het scherpstellen van je vraag en brengen je in contact met de juiste persoon binnen Raet. Zo creëren we korte lijnen tussen de interim professional, opdrachtgever en Raet.

Diverse contractmogelijkheden

Als interim professional kun je bij ons op verschillende manieren aan de slag:

  • Vast contract: de afwisseling van interim met de zekerheid van een vast contract.
  • Projectdetachering: een contract voor de looptijd van het project.
  • Freelance: relevante werkervaring in één van onze vakgebieden.

Het Raet Resource Center is hét portaal voor alle vraag en aanbod omtrent tijdelijke externe inhuur voor onze opdrachtgevers. Het portaal wordt uitgevoerd via het platform van Netivé en zorgt voor een eenvoudig en transparant proces. Je kunt hiernaast inloggen om van alle voordelen van ons Portal te profiteren: bekijk aanvragen, reageer op opdrachten en accordeer contracten. Registreer je als zzp-er en wij nemen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Raet Resource Center Portal

Neem contact op

Marijke Balder Manager Interim Services
+31 88 230 22 90

Volg ons

ARTIS, het oudste dierenpark van Nederland, heeft gekozen voor het HR en Payroll systeem van HR-dienstverlener Vism… https://t.co/QT7h3x260v