Bel ons op +31 88 23 02 300

Nieuwe startpagina Youforce portaal

Veel van onze klanten in zorg en overheid hebben inmiddels de overstap naar de cloud gemaakt. Met de keuze voor HR Core online ontzorg je je IT-afdeling en profiteer je optimaal van nieuwe ontwikkelingen.

Nieuwe startpagina met alle HR-informatie 

Een van de vernieuwingen waar we aan gewerkt hebben, is de nieuwe startpagina van het Youforce portaal, ook wel bekend als Home. Daarmee krijgen gebruikers via zogenaamde ‘kaarten’ direct inzicht in de HR-informatie die voor hun relevant is, als manager én medewerker. Wisselen van rol is niet nodig. Openstaande HR-taken handelen ze vervolgens eenvoudig af. De getoonde informatie is afhankelijk van de software waar je organisatie mee werkt en de rol van de gebruiker.

Vanaf 1 september beschikbaar 

De nieuwe startpagina is per 1 september 2019 beschikbaar voor organisaties met HR Core online. Applicatiebeheerders hebben dan een extra menu optie waarmee ze de nieuwe startpagina beschikbaar kunnen stellen aan managers en medewerkers in hun organisatie. 

Ondersteuning bij de uitrol 

Je kiest als organisatie zelf wanneer en voor welke gebruikers je de nieuwe startpagina uitrolt, gefaseerd kan dus ook. Om je te ondersteunen bij de communicatie aan gebruikers, is er een korte impressie video (voor gebruikers) beschikbaar. De handleiding en de Quick Reference Card (voor de applicatiebeheerder) vind je op het Serviceplein. 

Continue vernieuwingen 

De nieuwe startpagina is sinds dit voorjaar al bij een aantal klanten in gebruik. Mede op basis van de feedback van de organisaties die er al mee werken, voeren we verdere optimalisatie door en verrijken we de functionaliteit. Een aantal wensen hebben we al kunnen realiseren. Zo is er nu ook een Flex Benefits kaart en is het mogelijk om bedrijfsspecifieke hyperlinks toe te voegen aan het zogenaamde ‘Hamburgermenu’. Ook hebben applicatiebeheerders nu de mogelijkheid om kaarten te de-activeren zodat ze niet meer zichtbaar zijn op de startpagina.

Video startpagina Youforce portaal 

Wil je weten hoe de nieuwe startpagina eruit ziet? En wat je ermee kunt? Deel de video met gebruikers in je organisatie zodat ze voorgaand aan de uitrol al een impressie hebben van de nieuwe startpagina.