Bel ons op +31 88 23 02 300
HR software

Juli release Flex Benefits zorgt voor nog meer gebruiksgemak medewerkers

Met Flex Benefits in Youforce kunnen medewerkers zelf de regie voeren over hun flexibele arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van persoonlijke keuzebudgetten voor doelen als verlof, de fiets, scholing en pensioenaanvulling. In de innovatie van Flex Benefits ligt de focus vooral op het intuïtief gebruiksgemak voor de eindgebruiker: de medewerkers.

De juli release van Flex Benefits beschikt over nieuwe functionaliteit waarbij er nu ook rekening wordt gehouden met medewerkers die een tijdelijk contract hebben. Voorheen kon deze groep medewerkers een keuze maken in flexibele arbeidsvoorwaarden voor een periode die na de einddatum van hun contract lag. Zij hadden hierdoor niet altijd het juiste beeld van de opgebouwde budgetten of bronnen. En de HR-professional was tijd kwijt aan handmatige correcties in de administratie en het personeelsdossier. Met de nieuwe functionaliteit houdt Flex Benefits bij de verwerking en presentatie van gegevens rekening met de einddatum van contracten. Een veelgevraagde wens die op het Idea portal op nummer 1 stond! Lees voor meer informatie de releasenotes van juli.

Flex Benefits heeft in het kader van gebruiksgemak het afgelopen jaar een hele nieuwe look & feel gekregen. Inmiddels maakt zestig procent van alle Flex Benefitsklanten gebruik van de nieuwe versie. Mocht je de overstap nog niet hebben gemaakt, dan kan dat nog tot en met september 2019. Ga voor meer informatie naar het Serviceplein.