Bel ons op +31 88 23 02 300

Efficiënter mutaties opvoeren in HR Core Education

Het doorvoeren van eenmalige uitkeringen of extra maandelijkse toelages kan arbeidsintensief zijn, zeker als dat per medewerker apart vastgelegd moet worden. Als je voor een groot aantal medewerkers stam- of variabele mutaties wilt opvoeren in HR Core Education, kan dat nu efficiënter met de nieuwe ‘bulkimport’ templates. Mutaties legt je vast in Excel en dit bestand importeer je in een keer in HR Core Education. 

Stammutaties

In HR Core Education zijn nieuwe templates beschikbaar waarmee je via bulkimport  stammutaties opvoert, eerder vastgelegde stammutaties wijzigt of verwijdert. 

Wil je dus voor een groot aantal medewerkers een of meer stammutaties opvoeren in de HR Core Education, dan verwerk je die nu efficiënter via bulkimport. Denk bijvoorbeeld aan een extra maandelijkse toelage op basis van Cao of een nieuwe Gemal-regeling. Heb je een ingangsdatum of waarde foutief ingegeven, dan kun je dit ook weer via bulkimport verwijderen. 

Variabele mutaties 

In HR Core Education is een nieuwe template beschikbaar waarmee je variabele mutaties via bulkimport toevoegt of weer verwijdert. 
Veel voorkomende, periodieke declaraties of eenmalige uitkeringen voor een groep medewerkers voer je vaak sneller in via Excel en vervolgens voer je de wijzigingen in een keer door, eventueel met een controle vooraf.  

Meer weten? 

Meer informatie over bulkimport vind je terug in de Releasenotes van februari en april 2019 of via de online helpfunctie in HR Core Education. Ook vind je daar de mogelijkheid om de templates te downloaden.

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW