Bel ons op +31 88 23 02 300

Regel altijd en overal eenvouding jouw HR-zaken

HR Core biedt slimme HR software om jouw HR-administratie volledig te digitaliseren. Gebaseerd op bewezen best practices en vanzelfsprekend ondersteund door actuele wet- en regelgeving van jouw sector zoals bijvoorbeeld Lerarenregister, de Jaarurensystematiek en het BIG-register voor zorgverleners.

Geef medewerkers de regie over hun HR-zaken

Met Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) geef je jouw mensen de regie over hun eigen HR-zaken. Daarmee sluit je aan bij de behoeften van medewerkers en blijf je aantrekkelijk voor de nieuwe generatie medewerkers.

Op weg naar een volledig digitale documentenstroom

Altijd en overal inzicht in actuele digitale personeelsdossiers. Of het nou gaat om salarisstroken, jaaropgaven, arbeidsovereenkomsten of diploma’s, jouw medewerker en manager kunnen er eenvoudig bij en voegen zelf documenten toe. Digitaal ondertekenen in Youforce is de volgende stap in een volledig digitale documentenstroom en een moderne, maatschappelijk verantwoorde oplossing voor jouw medewerkers.

Screenshot Self service

“Wij vinden het belangrijk dat medewerkers en leidinggevenden blindelings de juiste informatie vinden en hun HR-taken moeiteloos kunnen afhandelen.”

- Judith Joval, Hoofd Personeels- en salarisadministratie - Antes

Voordelen

  • Regel zelf jouw HR-zaken waar en wanneer je wilt
  • Ondersteuning bij lokale HR-regelgeving
  • Ontsluit eenvoudig jouw HR-gegevens 
  • Beschik over goede managementinformatie 
  • Altijd online inzicht in eigen HR-gegevens

Klantervaringen

Toon meer cases

Meer HRM oplossingen

Toon meer producten

Bel ons op +31 88 23 02 300 of Bel mij terug