Bel ons op +31 88 23 02 300
Je wil eenvoudig en kosteneffectief jouw HR-administratie voeren. Met onze cloud-software en services voor HR kunnen jouw medewerkers zelf hun HR-zaken regelen; waar en wanneer zij dat willen. Zo kan het management zich concentreren op de dagelijkse business en bespaar jij tijd en kosten op administratieve HR-processen. 

Helemaal ontzorgt worden? Besteed de HR-administratie uit bij Raet en wij waarborgen continuiteit en efficientie.
"Met e-HRM hebben we meer transparantie en een kortere doorlooptijd HR-processen", 
- Marieke Bokkinga van Sensire
Digitalisering van HR-processen sluit aan bij de wensen van de moderne medewerker. 72% van de medewerkers wil graag zelf de regie over hun ontwikkeling en inzetbaarheid, blijkt uit de Raet HR Benchmark 2018. Dat doen zij het liefst tijd- en werkplekonafhankelijk; thuis op de bank of onderweg in de trein.

Software & services

Toon meer producten
Proefproductie

HRM uitbesteden

Zijn jouw HR-medewerkers veel tijd kwijt aan het registreren van in- en uitdiensttreding, ziekte, verandering van personeelsgegevens en andere administratieve taken? Het uitbesteden en digitaliseren van jouw HR-administratie is hiervoor de oplossing. Je bespaart er tijd én geld mee en jouw medewerkers krijgen online inzicht in hun HR-gegevens.

Meer over HR uitbesteden

Klantervaringen

Toon meer cases

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW