Bel ons op +31 88 23 02 300

Consultancy services

Bespaar tijd en geld met een optimale inrichting van je HR-processen

Bij het implementeren van onze HR-software Youforce wil je er zeker van zijn dat je jouw doelstellingen realiseert. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het vertalen van HR-beleid naar proces- en systeeminrichting. Je kunt ook een beroep op ons doen voor verdere optimalisatie van HR-processen.

Implementatie Services

Nadat je gekozen hebt voor één van onze software- oplossingen wil je natuurlijk jouw processen zo efficiënt en effectief mogelijk (laten) uitvoeren. Visma | Raet heeft gekozen voor een standaard aanpak voor de implementatie en ondersteuning van Youforce. Dit betekent dat jouw implementatie wordt uitgevoerd zonder veel maatwerk. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Onze ruime ervaring heeft geresulteerd in een slimme en heldere aanpak met een garantie op duidelijkheid en kwaliteit voor alle partijen.

Software-implementatie

De implementatie is opgedeeld in zes stappen die met een heldere mijlpaal worden afgesloten. Elke fase wordt afgesloten na een akkoord door de samengestelde stuurgroep, waarna de volgende fase start. Zo ontstaat structuur en duidelijkheid in het traject.

De voordelen 

  • Snelle start van de implementatie
  • Kwalitatief hoge en optimale implementatie
  • Goed en degelijk geteste oplevering
  • Al uw actuele HR data beschikbaar in Raet Youforce
  • Getrainde gebruikers

HR Proces Optimalisatie Services

In veel organisaties werkt HR als een spin in het web met een uitgebreid aanbod van diensten. Toch schiet het doorlopend en systematisch verbeteren van HR-processen er in de hectiek van alledag vaak bij in.  Door slechts een paar processen grondig aan te pakken, realiseert je al flinke besparingen, betere service naar je medewerkers en meer ruimte voor de rol van business partner.

Met HR Proces Optimalisatie Services starten wij een gezamenlijk traject voor betere resultaten van je HR-organisatie. In dit traject kijken wij naar de inrichting van je software, vergelijken HR-kengetallen met marktstandaarden en gaan in gesprek met de medewerkers. De uitkomsten bieden concrete handvaten voor een optimale inrichting van de administratieve HR-processen en meer grip op de kwaliteit van jouw dienstverlening.

Voordelen

  • Betere kwaliteit output HR- en salarisadministratie (‘first time right’)
  • Lagere kosten op jouw HR- afdeling door efficiënter werken (hogere verwerkingsratio’s)
  • Maak de kwaliteit van de HR-processen meetbaar en inzichtelijk
  • Verhoog de medewerkerstevredenheid
 

Bel ons op +31 88 23 02 300 of Bel mij terug

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW