Sales & marketing

Draag bij aan het succes van onze klanten

Als sales en marketingprofessional bij Raet combineer je kennis van IT met een heldere kijk op de uitdagingen waarvoor HR staat. Je hebt een scherp oog voor de klantbehoefte, zodat je weet wat er speelt en je organisaties effectief kunt informeren en adviseren. Je laat hoe zien hoe Raet in de praktijk bijdraagt aan het managen van menselijk kapitaal in organisaties.  

Focus op jouw kwaliteit

Wat je aandacht geeft groeit. En daarom geloven we bij Raet dat een duidelijke focus loont. Zowel op de sales-, als de marketingafdeling werken professionele en ambitieuze collega’s die ieder met hun eigen expertise bijdragen aan het succes van onze klanten. Is het jouw kwaliteit om onze dienstverlening bij bestaande klanten uit te bouwen? Overtuig je nieuwe klanten in de markt van het rendement van e-HRM-software? Of weet jij precies hoe je naamsbekendheid creëert en potentiële nieuwe klanten bereikt? Je krijgt de ruimte om je te richten op het vakgebied waar jouw kwaliteit en netwerk het beste uit de verf komt.

Kansen verzilveren

Heb je het commercieel inzicht en de vaardigheden om kansen in de markt te verzilveren? Ben je thuis in IT en HR en neem jij initiatief in hoe je eigen carrière eruit moet zien? Dan kan het hard gaan bij Raet.

Onze collega's

  • Sara Mendoza Marketing Manager Latin America
  • Lynn Sheikkariem Account Manager

Sara Mendoza Marketing Manager Latin America

Marketing bij Raet

Samenwerking versterkt onze team spirit en helpt ons te focussen op dezelfde doelen

Lees meer

Lynn Sheikkariem Account Manager

Sales bij Raet

"Ik sluit mijn dag altijd af met een glimlach"

Lees meer

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji