Interim Services

Aan de slag als interim professional voor Raet

Je hebt ervaring op het gebied van Payroll en/of e-HRM. Je bent inzetbaar als salarisadministrateur, functioneel beheerder of projectleider. Je zoekt afwisselend werk, opleidingen en trainingen wanneer jij dat nodigt hebt en opdrachten die je op scherp zetten. Dat kunnen wij voor je regelen.

Toegang tot meer dan 10.000 opdrachtgevers

Met meer dan 10.000 klanten in Nederland biedt Raet je toegang tot diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Wekelijks benaderen wij onze interim professionals voor nieuwe aanvragen.

Blijven ontwikkelen 

Als Interim Professional loop je voorop in je vakgebied. Wij helpen je daar graag bij. Daarom organiseren wij minimaal twee keer per jaar freelancebijeenkomsten. Ga je via ons aan de slag, dan bieden wij bovendien korting op speciale trainingen aan bij onze Raet Academy.

Ondersteuning waar nodig

Gedurende de opdracht kun je gebruikmaken van de kennis die wij in huis hebben. De accountmanagers helpen je bij het scherpstellen van je vraag en brengen je in contact met de juiste persoon binnen Raet. Zo creëren we korte lijnen tussen de interim professional, opdrachtgever en Raet.

Bart Doesburg Smits

Bart Doesburg Smits - Interim professional 

Bart Doesburg Smits werkt als interim professional bij Raet. Hij wordt via Raet bij verschillende werkgevers ingezet.

“Iets moois opzetten waar iedereen trots op is, dat is mijn grootste motivatie”


Lees meer
Gemeente Apeldoorn

“Onze contactpersoon bij Raet Interim Services heeft aan een half woord genoeg”

Huib Schröder is teammanager van de afdeling Functioneel Beheer van gemeente Apeldoorn en vertelt over zijn ervaringen met Raet Interim Services.

Lees het klantverhaal

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji