Software development

Ontwikkel de HR-software van de toekomst

Bij Raet gaan innovatie en werken in teamverband samen

Innovatie op basis van bewezen technologie, dat is hoe je bij Raet werkt. Al vijftig jaar onderscheiden we ons door als ‘smart follower’ software te ontwikkelen en op de markt te brengen. Bij Cloud Solutions draag je bij aan software die intuïtief is in gebruik. Medewerkers en managers bij de klant moeten er zonder veel uitleg mee kunnen werken. Daarom werk je in korte sprints aan resultaat via scrum. In een compact team heb je uiteenlopende disciplines om je heen met (user experience)designers, developers en testers, product owners en scrum masters.

Bij Raet ontwikkelen wij software die steeds dichter bij de klant staat

Je uitdaging als IT’er bij Raet is om je snel de nieuwste ontwikkelingen eigen te maken. Samen met deskundige collega’s ontwerp en ontwikkel je functionaliteiten waar gebruikers op zitten te wachten en die op basis van Software-as-a-Service voor klanten beschikbaar zijn. Je staat open voor feedback van gebruikers en maakt de vertaalslag naar software die nog beter aansluit bij de klantwensen. Zo weet je voor wie je het doet. En dat geeft de energie om steeds nét die stap extra te zetten.

Onze collega's

  • Marco van de Veen Product Owner
  • Virginia Cano Development manager

Marco van de Veen Product Owner

Software development bij Raet

“Het is heerlijk om samen een product te laten groeien”

Lees meer

Virginia Cano Development manager

Software development bij Raet

"Ik ben onder de indruk van de impact die we hebben op onze klanten"

Lees meer

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji