HR consultancy

“Elke dag is er een nieuwe uitdaging, zo blijf ik aktijd leren en creëren”

Verhaal van

HR consultancy Eugenia Hereñú
Consultancy Manager

Onze collega

Eugenia Hereñú is de Consultancy Manager voor Raet in Latijns-Amerika. Ze leidt de consultants die e-HRM introduceren en onze HR-software implementeren bij onze klanten in Latijns-Amerika. Ze werken van Argentina tot Peru, en van Chili tot Mexico.

Eugenia's verhaal:

Ik ben erg creatief - ik hou van het theater, dansen, schilderen - die passie heb ik ook bij het vinden van nieuwe mogelijkheden en kansen in mijn werk. Elke dag is er een nieuwe uitdaging, dus ik stop nooit met leren en creëren. En ik heb veel plezier met wat we doen.

Ik ben begonnen als HR consultant, daarna werd ik teamleider en nu ben ik manager.

Ik heb bij Raet veel mogelijkheden om me te ontwikkelen. Terwijl het bedrijf groeide de afgelopen jaren, deed ik dat ook. Ik ben begonnen als HR-adviseur, daarna werd ik teamleider en nu ben ik manager. Ik ben in staat om mijn talenten en deskundigheid ten volle te benutten bij Raet.

De combinatie van Human Resources en software maakt deze baan leuk voor mij. Ik gebruik mijn kennis van beide om echt een verschil te maken voor klanten.
Naarmate de technologie verbetert, kan ik betere resultaten voor ze behalen. Daarnaast help ik ze om e-HRM te introduceren in de organisatie en ondersteun ze bij hun veranderingsprocessen. Zo blijft het aantrekkelijk en interessant voor mij om te werken in deze positie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ontwikkeling kan alleen worden gerealiseerd door middel van innovatie. Dat is de toekomst. En voor mij is het erg belangrijk dat ik een positieve bijdrage lever aan die toekomst en mijn voetafdruk op de wereld klein houdt. Ik ben een zeer idealistisch persoon en ik geloof echt dat met deze HR-technologie, die bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, we de wereld verbeteren.

Verbonden met klanten

Omdat wij een bedrijf zijn dat mensen helpt om hun werk te doen, is het belangrijk om nauw verbonden te zijn met onze klanten. Om echt in staat te zijn om ze te helpen, moeten we weten wat hun behoeften zijn. We doen als consultants meer dan de uitvoering, wij zijn een deel van het team van de klant. Dat kan alleen werken als je een lange-termijn relatie hebt, gebaseerd op vertrouwen en respect voor elkaar. Dat is de reden waarom, naast mijn kennis en vaardigheden te delen, ik het ook belangrijk vindt om samen plezier te hebben en de tijd te nemen om elkaar persoonlijk te leren kennen.

Om onze klanten de beste ervaring met Raet te geven, moeten al onze collega's samenwerken.

Om onze klanten de beste ervaring met Raet te geven, moeten al onze collega's samenwerken. Contact begint bijvoorbeeld bij Sales & marketing, maar mag nooit stoppen zodra de klant hun reis met Raet begint. Omdat elke klant anders is, delen we ervaringen. Zo leren we altijd nieuwe dingen en verbeteren en personaliseren we onze diensten. En dat doen we ook over de grenzen heen met onze collega's in Latijns-Amerika en Europa.

Boodschap voor een nieuwe collega

Om te werken bij Raet, moet je sociaal zijn en bereid zijn om mensen te helpen. Je heel goed zijn in je werk, maar als je succesvol wilt zijn bij Raet, moet je klanten en collega's willen helpen en te ondersteunen. Het kan stressvol zijn en elke dag is anders hier, maar samen maken we de geschiedenis, voor onze kinderen en voor onze toekomst.

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji