HR consultancy

Succesvol inrichten van e-HRM 

Als HR en Payroll consultant van Raet help je organisaties om de kwaliteiten van hun medewerkers voor de volle 100% te benutten. Het invoeren van e-HRM raakt alle onderdelen en medewerkers van organisaties. En jij begeleidt zelfstandig het veranderproces en de concrete inrichting van onze HR-software dat hiervoor nodig is. Daarmee geef je dan ook de doorslag voor het succes van onze oplossingen bij klanten.

Je hebt veel contact met de klant, van directie tot medewerker, en bekijkt samen hoe het HR-proces slimmer ingericht kan worden. Dit vraagt van jou dat je begrijpt voor welke uitdagingen een HR-afdeling vandaag de dag staat. Zo kun je ook nieuwe kansen signaleren bij klanten. bepaalt gezamenlijk de gewenste doelstelling. Dit merken ze direct in het succes van de organisatie.

Wil jij als verandermanager en adviseur de doorslag te geven voor resultaat bij de klant? Groei mee met Raet. Je hebt bij ons veel vrijheid en flexibiliteit. Met een internationaal werkgebied heb jij alle ruimte je vleugels uit te slaan.

  • Eugenia Hereñú Consultancy Manager
  • Stephan Teunissen HCM Consultant

Eugenia Hereñú Consultancy Manager

HR consultancy bij Raet

“Elke dag is er een nieuwe uitdaging, zo blijf ik altijd leren en creëren”

Lees meer

Stephan Teunissen HCM Consultant

HR consultancy bij Raet

"Ik zoek naar raakvlakken met mijn klant, zodat we samen verder komen."

Lees meer

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji