HR & Finance

HR & finance spelen een centrale rol bij Raet

Wie werkt bij onze HR en financiële afdelingen, vervult een centrale rol bij Raet. Je bent een spin in het web en zorgt voor verdere professionalisatie, kwaliteitsbewaking en optimale bedrijfsprocessen. Als partner van de business, met een intensieve relatie met directie, streef je voortdurend naar slimmere oplossingen voor uitdagingen en verleg je grenzen.

HR zit in onze genen

Alle medewerkers van Raet werken iedere dag aan de optimalisatie van het onze HR software en services. HR is onze business. Dat geeft een extra dimensie aan het werk van een HR professional bij onze organisatie. Je hebt direct invloed op de ontwikkeling van het vakgebied en mag zelf de oplossingen ook inzetten.

Financiële waarde toevoegen

Op de financiële afdeling creëer je mogelijkheden voor het verhogen van de winstgevendheid, het verminderen van de complexiteit en het beheer van regelgeving door operational excellence. Je voegt waarde toe aan Raet’s bestaande en potentiele business en stakeholders. Van prospecting tot realisatie van business opportunities, nationaal en internationaal.

  • Marcel van der Knaap Manager F & A
  • Remco Kroon HR Business Partner

Marcel van der Knaap Manager F & A

Finance afdeling bij Raet

"Wij werken als team, in het belang van de klant"

Lees meer

Remco Kroon HR Business Partner

HR afdeling bij Raet

"Ik wil graag collega's van verschillende afdelingen en teams met elkaar verbinden om samen succesvol te zijn."

Lees meer

One of the big challenges for #HR is to attract the right #talent. Today, we bring you 10 tips to create an effecti… https://t.co/ISdw3hPyji