Bel ons op +31 88 23 02 300

Zakelijke markt

De Nederlandse economie zit weer in de lift, maar de concurrentiedruk was nog nooit zo hoog. Door de opkomst van nieuwe businessmodellen is innovatie een noodzaak geworden voor continuïteit en groei. Dat stelt andere eisen aan uw medewerkers. Het aantrekken, ontwikkelen en vasthouden van de juiste mensen wordt dan ook steeds belangrijker. Tegelijkertijd zijn kostenbesparingen aan de orde van de dag en worden HR-afdelingen gedwongen meer te doen met minder middelen.

Waar wij u mee helpen:

Continue ontwikkeling van uw medewerkers

Om onderscheidend te blijven in uw markt, heeft u medewerkers nodig met de juiste kwalificaties en competenties. Klantgerichtheid en proactief commercieel gedrag zijn in veel sectoren bijvoorbeeld steeds belangrijker geworden. Wij bieden u inzicht in de talenten van medewerkers, zodat u deze gericht kunt inzetten en ontwikkelen.

Efficiëntie en kostenbesparingen in uw HR-processen

U wilt dat administratieve HR-processen snel, eenduidig en efficiënt verlopen. Wij helpen u om deze processen te digitaliseren met e-HRM. Desgewenst kunnen wij ook volledig ontzorgen u door uw HR- en/of salarisadministratie voor u uit te voeren. Daardoor kunt u zich op uw core business richten.


Whitepaper: Antwoord op zeven veelgestelde vragen over HR outsourcing

Overweegt u (een deel van) uw HR-processen uit te besteden en wilt u weten wat dit voor uw organisatie betekent en waar u op moet letten? In deze whitepaper geven we antwoord op zeven veelgestelde vragen over HR outsourcing.

Download whitepaper
Klantverhaal

Ziggo: "Dankzij Self Service van Raet staan onze managers en medewerkers nu aan het stuur van hun eigen HR-zaken en houden wij meer tijd over advieswerk."

Sinds de introductie van Self Service van Raet kunnen managers en medewerkers van Ziggo zelf hun HR-zaken regelen, waar en wanneer zij dat willen. De HR-adviseurs van Ziggo houden daardoor meer tijd over voor advieswerk.

Lees meer
Delta Lloyd

Delta Lloyd: “We besparen enkele tonnen per jaar sinds Raet onze uitbestedingspartner is.”

Financieel dienstverlener Delta Lloyd ging voor de tweede keer op zoek naar een partner voor het uitbesteden van de salaris- en personeelsadministratie. De organisatie koos na een uitgebreid selectietraject voor de outsourcingsdienstverlening en HR software van Raet.

Klantverhaal Delta Lloyd
Jordy Kool van Infotheek

Infotheek: "Met de Talent Management software van Raet bieden we talenten in onze organisatie perspectief."

“Met de software van Raet verlagen we onze administratieve werklast en bieden we talenten in onze organisatie perspectief.” Jordy Kool (CEO) en Sheila Sponselee (HR manager) van IT-bedrijf Infotheek delen hun ervaringen.

Lees meer
Twynstra Gudde
Blog
08 januari 2016 - Tristan Lavender

"Talentmanagement doet beroep op eigen verantwoordelijkheid van medewerkers"

Afvinken of alle functioneringsgesprekken zijn gevoerd? Daar draait talentmanagement niet om, vindt Robert Kaspersen, HR manager bij Twynstra Gudde.

Bel ons op +31 88 23 02 300 of Bel mij terug