Bel ons op +31 88 23 02 300

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening vertegenwoordigt ruim een vijfde van de Nederlandse economie. Het is een zeer diverse sector die profiteert van de aantrekkende economie, hoewel bepaalde branches desondanks nog steeds onder druk staan. 

Naast verregaande digitalisering wordt de sector zakelijke dienstverlening ook geconfronteerd met een veranderende vraag van opdrachtgevers. Dit leidt ertoe dat in plaats van standaarddiensten steeds vaker op de klant toegesneden diensten geleverd zullen gaan worden. 

Om in te kunnen spelen op deze veranderende marktomstandigheden, is het voor zakelijke dienstverleners dan ook cruciaal om te blijven innoveren. Slimmer gebruikmaken van ICT is een belangrijke manier om meer flexibiliteit en wendbaarheid te krijgen. Daarnaast is flexibiliteit in verdien- en businessmodellen noodzakelijk. 

Waar wij u mee helpen:

Efficiëntie in uw HR-processen

Binnen de zakelijke dienstverlening is het middels digitalisering efficiënter inrichten van backofficeprocessen aan de orde van de dag. Wij helpen u om uw administratieve HR-processen te digitaliseren en deze snel, eenduidig en efficiënt te laten verlopen. 

Talenten vinden en ontwikkelen

Om succesvol te zijn, nu en in de toekomst, heeft u medewerkers nodig die de juiste kwalificaties en competenties hebben. Met onze talentmanagement software ondersteunen wij u bij het werven en selecteren van de juiste medewerkers. Bovendien bieden we u inzicht in de talenten van uw medewerkers zodat u ze gericht kunt inzetten en ontwikkelen. 

Creëren van wendbaarheid

Als U succesvol wilt omgaan met veranderende marktomstandigheden is het belangrijk om uw businessmodel daar sneller op te kunnen aanpassen. Focus op uw kernactiviteiten en outsourcen van secundaire processen dragen bij aan de wendbaarheid van uw organisatie. Wij kunnen u volledig ontzorgen door uw HR- en/of salarisadministratie geheel of gedeeltelijk voor u uit te voeren. 

Internationale HR partner

Bent u internationaal actief? Wij kunnen een HR-systeem bieden waarmee u over meerdere landen heen centraal inzicht behoudt in uw HR-informatie. Hiermee wordt het mogelijk om over meerdere landen te rapporteren en een eenduidig talentmanagement beleid te voeren. Daarnaast kunnen wij ook uw salarisverwerking verzorgen in landen waar wij actief zijn, middels onze eigen payrolloplossingen en die van onze partners ter plaatse.

Toon meer cases

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW