Bel ons op +31 88 23 02 300

Transport & logistiek

Na een aantal moeilijke jaren zit de sector weer in de lift. De marktomstandigheden, zoals druk op de tarieven, personeelsschaarste en een toenemende complexiteit in de supply chain blijven echter uitdagend. 

Een trend die binnen de sector veel buzz veroorzaakt is de “Internet of Things (IoT).  Het wordt mogelijk om vrijwel alles met het internet te verbinden waardoor logistiek steeds meer data-driven wordt en supply chains autonoom kunnen opereren.   

Technologische ontwikkelingen en branchevervaging in de sector scheppen mogelijkheden voor nieuwe toetreders op de markt die eigen vervoersconcepten ontwikkelen. Daarnaast zien we dat steeds meer groothandelaren en producten in de logistiek stappen omdat door online verkoop de keten korter wordt en direct contact met de consument mogelijk is. 

Waar wij u mee helpen:

Talenten vinden en ontwikkelen

Vergrijzing van het personeelsbestand en personeelsschaarste zijn aan de orde van de dag. De vergaande ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en robotisering maken het noodzakelijk om, op termijn, medewerkers te vinden met andere kennis en competenties. Met onze talentmanagement software ondersteunen we u bij het werven en selecteren van de juiste medewerkers en bieden we u inzicht in de talenten van uw medewerkers zodat u ze gericht kunt inzetten en ontwikkelen. 

Efficiëntie en kostenbesparingen in uw HR-processen

Cost leadership is binnen uw sector nog steeds een belangrijk criterium. Door het digitaliseren en automatiseren van uw HR-processen zorgen wij ervoor dat uw processen snel, eenduidig en efficiënt verlopen en uw kosten kunt verlagen.

Creëren van wendbaarheid

Om succesvol om te gaan met veranderende omstandigheden is het nodig om uw organisatiemodel snel te kunnen aanpassen. Focus op uw kernactiviteiten en het outsourcen van secundaire processen draagt bij aan deze wendbaarheid. Wij kunnen u volledig ontzorgen door uw HR- en/of salarisadministratie geheel of gedeeltelijk voor u uit te voeren.

Internationale HR partner

Transport en logistiek is een sector waar veel grensoverschrijdende activiteiten plaatsvinden. Heeft u vestigingen of medewerkers in het buitenland? Wij kunnen u een HR-systeem bieden dat u in staat stelt om over meerdere landen heen centraal inzicht te behouden in uw HR-informatie, rapportages te maken en een eenduidig talentmanagement beleid te voeren. Daarnaast kunnen wij ook, middels onze eigen payroll oplossingen en die van onze partners, uw salarisverwerking verzorgen in landen waar wij actief zijn.

Toon meer cases

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW