Bel ons op +31 88 23 02 300

Haalt u maximaal rendement uit uw HR-processen?

Binnen HR Self Service heeft u nu de mogelijkheid om het aantal HR-processen dat automatisch verwekt wordt in HR Core Education verder uit te breiden. De automatische verwerking in HR Core Education betekent een forse vermindering van handmatige invoer en levert u een enorme tijdsbesparing op.

Scan uw voordeel 

De kans is groot dat u al een aantal HR-processen aanbiedt in HR Self Service. Maar is de inrichting in lijn met de ambities van uw organisatie en maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheid om deze gegevens automatisch te verwerken in uw HR-administratie? 

Graag komen we langs om met de HR Self Service (procesoptimalisatie)-scan uw voordeel in kaart te brengen. In deze scan kijken we naar uw huidige HR Self Service processen en ambities. Vervolgens maken we een concreet voorstel om de efficiency van uw bedrijfsvoering verder te verbeteren. 

Wij bieden u de scan aan voor 595 Euro. Als u naar aanleiding van deze scan een afspraak maakt met één van onze consultants voor minimaal vijf consultancy dagen, dan worden de kosten van de scan niet in rekening gebracht.

Vraag hier uw scan aan

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW