Bel ons op +31 88 23 02 300

MKB

Salarisadministratie en HR-processen zijn binnen het MKB vaak complex en tijdrovend. Raet helpt u processen efficiënt en eenvoudig te maken en neemt u werk uit handen. U kunt uw complete salarisadministratie uitbesteden of eenvoudig en veilig zelf organiseren in onze software voor het MKB. Daarnaast helpen wij u stap voor stap om uw HR-processen te digitaliseren met verschillende e-HRM software modules.

Uitbesteden: volledig ontzorgd in uw salarisadministratie

Veranderingen in wet- en regelgeving en cao’s zorgen ervoor dat uw salarisverwerking iedere maand weer een uitdaging is. Wanneer u uw salarisadministratie uitbesteedt aan Raet, ontzorgen wij u volledig. Daarmee zijn continuïteit en kwaliteit van uw salarisadministratie gegarandeerd en bespaart u op tijd én kosten.

MKB software

Software: digitaliseer uw HR-processen

Onze cloud software Youforce biedt u verschillende modules om uw HR-processen stap voor stap te digitaliseren. Met e-HRM in de cloud organiseert u uw salarisadministratie en HR-processen in één geïntegreerd systeem. HR-professionals, managers en medewerkers regelen eenvoudig altijd en overal zelf hun salaris- en HR-zaken. Online met hun laptop, smartphone of tablet.


Whitepaper: Acht redenen om uw salarisadministratie  uit te besteden

Wilt u de kwaliteit en continuïteit in uw salarisadministratie waarborgen, maar kost dit proces u iedere maand weer veel tijd en aandacht? In deze whitepaper zetten we acht redenen op een rij om uw salarisadministratie uit te besteden.

Download whitepaper

Whitepaper: Tien redenen voor het MKB om te kiezen voor e-HRM in de cloud 

Heeft u digitalisering van HR-processen, kostenbesparing en modern werkgeverschap ook hoog op de agenda staan? Lees over de voordelen van e-HRM in de cloud voor het MKB.

Download whitepaper

Stappenplan: e-HRM invoeren in het MKB in zes stappen

Als u overweegt om e-HRM in uw MKB-organisatie te introduceren, dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u dat het beste aanpakt. In dit stappenplan zetten wij de best practices voor u op een rij.

Download stappenplan
Joyce Barbier van HaagWonen

Klantverhaal: Haag Wonen

Haag Wonen vindt het belangrijk zo kostenefficiënt mogelijk te werken en digitaliseert daarom de HR-processen. Joyce Barbier, teamleider P&O: "Met de software van Raet kunnen medewerkers nu eenvoudig zelf hun HR-zaken regelen, overal en altijd."

Lees meer
Anita Boezaard van Figi

Klantverhaal: Figi

Hotel Theater Figi besteedt haar salarisadministratie uit aan Raet. Directeur Anita Boezaard: "Ik kan mijn tijd nu efficiënter indelen en me richten op andere belangrijke taken."

Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

Bel ons op +31 88 23 02 300 of Bel mij terug

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW