Bel ons op +31 88 23 02 300

Industrie

De industriesector vormt al decennia de basis onder de Nederlandse economie. Zonder industrie is er geen handel en geen industriële dienstverlening. Maar de sector staat onder druk vanwege de-industrialisatie en concurrentie uit opkomende landen. Daarnaast moet de sector zich voorbereiden op een grote omwenteling: de vierde industriële revolutie ofwel Industrie 4.0.

Industrie 4.0 gaat over het versterken van de industrie door maximaal gebruik te maken van informatie en technologische ontwikkelingen zodat industriële bedrijven efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en tailormade kunnen produceren.

Waar wij u mee helpen:

Talenten vinden en ontwikkelen

Er is nu al een tekort aan medewerkers met kennis  op het terrein van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen in de industriële sector. Daarnaast gaan tussen 2018 en 2030 veel werknemers met pensioen. Om succesvol te zijn, nu en in de toekomst, heeft u medewerkers nodig die de juiste kwalificaties en competenties hebben. Met onze talentmanagement software ondersteunen wij u bij het werven en selecteren van de juiste medewerkers. Bovendien bieden we u inzicht in de talenten van uw medewerkers zodat u ze gericht kunt inzetten en ontwikkelen. 

Creëren van wendbaarheid

U wilt succesvol omgaan met veranderende marktomstandigheden. Daarvoor is het belangrijk om uw organisatiemodel daar sneller op te kunnen aanpassen. Focus op uw kernactiviteiten en outsourcen van secundaire processen draagt bij aan de wendbaarheid van uw organisatie. Wij kunnen u volledig ontzorgen door uw HR- en/of salarisadministratie geheel of gedeeltelijk voor u uit te voeren. 

Efficiëntie en kostenbesparingen in uw HR-processen

U wordt geconfronteerd met grote investeringen in innovatie met een lange terugverdientijd. Door digitalisering en automatisering zorgen wij dat uw administratieve HR-processen snel, eenduidig en efficiënt verlopen en uw kosten kunt verlagen. 

Internationale HR partner

Heeft u buitenlandse productielocaties? Wij kunnen een HR-systeem bieden waarmee u over meerdere landen heen centraal inzicht behoudt in uw HR-informatie. Hiermee wordt het mogelijk om over meerdere landen te rapporteren en een eenduidig talentmanagement beleid te voeren. Daarnaast kunnen wij ook uw salarisverwerking verzorgen in landen waar wij actief zijn, middels onze eigen payrolloplossingen en die van onze partners ter plaatse.

Toon meer cases
Visscher Caravelle, Raet, talentmanagement
Blog
20 februari 2017 - Sander Kars

Visscher Caravelle wil dat medewerkers werken vanuit hun talenten

Talentmanagement staat hoog in het vaandel bij Visscher Caravelle. De TMA-talentenanalyse is een belangrijke tool in het performance managementproces.

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW