Bel ons op +31 88 23 02 300

Detailhandel & Groothandel

De Retail en groothandel worden geconfronteerd met omzetdruk en toegenomen kosten. Voor beide sectoren geldt dat voor het leveren van toegevoegde waarde diepgaande markt-, product- en prijskennis cruciaal zijn. 

In de afgelopen jaren heeft in de detailhandel een enorme verschuiving plaatsgevonden van fysieke winkels naar online en omnichannel. Om het winkelnetwerk en het businessmodel snel aan te kunnen passen aan veranderende consumentenbehoeften en nieuwe (concurrenten) is wendbaarheid noodzakelijk.

Ook de groothandel innoveert, automatiseert en opereert in een omnichannel strategie. De groothandel legt zich naast B2B steeds meer toe op B2C, waardoor de grenzen tussen detail- en groothandel verdwijnen.

Waar wij u mee helpen:

Ontwikkelen van medewerkers

U wilt onderscheidend zijn en blijven. In uw sector is klant- en servicegerichtheid daarvoor van essentieel belang. Daarvoor heeft u medewerkers nodig met de juiste kwalificaties en competenties. Onze talentmanagement software ondersteunt u bij het werven en selecteren van de juiste medewerkers. Aandacht voor soft skills van medewerkers is belangrijk, net als het ontwikkelen ervan. Wij bieden u inzicht in de talenten van uw medewerkers zodat u deze gericht kunt inzetten en ontwikkelen. 

Creëren van wendbaarheid

Om succesvol om te gaan met veranderende consumentenbehoeften, voorwaartse en achterwaartse integratie en nieuwe (online) concurrenten is het noodzakelijk om uw organisatiemodel snel te kunnen aanpassen. Focus op uw kernactiviteiten en outsourcen van secundaire processen dragen bij aan deze wendbaarheid. Wij kunnen u volledig ontzorgen door uw HR- en/of salarisadministratie geheel of gedeeltelijk voor u uit te voeren. 

Efficiëntie en kostenbesparingen in uw HR-processen

U wordt geconfronteerd met omzetdruk en toegenomen kosten. Door digitalisering en automatisering zorgen wij dat uw administratieve HR-processen snel, eenduidig en efficiënt verlopen en u uw kosten kunt verlagen. 

Internationale HR partner

Detailhandels en groothandelsactiviteiten worden steeds internationaler. Heeft u vestigingen of medewerkers in het buitenland? Wij kunnen u een HR-systeem bieden dat u in staat stelt om over meerdere landen heen centraal inzicht te behouden in uw HR-informatie, rapportages te maken en een eenduidig talentmanagement beleid te voeren. Daarnaast kunnen wij ook, middels onze eigen payroll oplossingen en die van onze partners, uw salarisverwerking verzorgen in landen waar wij actief zijn.

Ahold, Raet, HR analytics
Blog
27 februari 2017 - Sander Kars

Ahold Delhaize verhoogt de kwaliteit van beslissingen met HR analytics

Door slimme inzichten voortkomend uit data te combineren met expertise, verhoogt Ahold Delhaize de kwaliteit van HR-beslissingen.

Whitepaper: tips voor effectief talentmanagement

Praktische tips en bewezen succesfactoren voor de implementatie van talentmanagement in uw organisatie.

Download whitepaper