Bel ons op +31 88 23 02 300
Blog

Anoniem solliciteren, niet alleen voor pioniers in Silicon Valley

Peter Kuijt 27 juli 2016

Al jaren ontwikkelt Raet de mogelijkheid om Talent Management verder te digitaliseren. Onder meer naar Werving & Selectie is steeds meer vraag, om daarmee geschikte medewerkers te vinden en te selecteren én om via eigen sites en social media het bereik online te vergroten.

Een mooie hint dat we op de goede weg zijn, las ik gisteren via verschillende media. Deze blog wil u niet onthouden: klik hier voor de blog op telegraaf.nl over anoniem solliciteren.

Enkele vooruitstrevende klanten van Raet, zoals shared service centre ONS in Zwolle, gaan namelijk ook anoniem solliciteren mogelijk maken via Werving & Selectie van Raet. Dankzij de flexibele inrichting van onze software is het mogelijk dit op korte termijn te organiseren. In augustus al gaan enkele klanten het ‘anoniem solliciteren’ beproeven en ik ben reuze benieuwd naar de resultaten! 

Waarom de verwijzing naar ‘Sillicon Valley’ in de titel van deze blog? Een quote uit het interview van 26 juli in DFT met Bruno Bruins, voorzitter van de Raad van Bestuur UWV

‘Anoniem solliciteren kan voor sommige groepen de kansen op een baan dus vergroten. Hoe ver kun je daarin gaan? Ik las dat een bedrijf in Silicon Valley, de plek waar veel nieuwe invloedrijke ontwikkelingen starten, inzet op volledig anoniem solliciteren. Via internet, uiteraard’

Wellicht minder bescheiden, maar ik ben trots op mijn bedrijf, omdat Raet het anoniem solliciteren al mogelijk maakt. En we zijn beter bereikbaar dan Silicon Valley, dus als u meer informatie wilt over onze Talent Management mogelijkheden of Werving & Selectie in het bijzonder, schroom niet om contact met me op te nemen. 

Met vriendelijke groeten,

Peter Kuijt

0

Reacties

Plaats een reactie

Peter Kuijt

Specialist Talentmanagement & Verzuimmanagement

+31 6 52 61 44 19