Payroll: online salarisadministratie voor de professional

De salarisadministratie software van Youforce is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een optimale ondersteuning van branchegerichte wet- en regelgeving en cao's. U bepaalt zelf op welk moment u uw salarisadministratie wilt verwerken en er wordt gezorgd voor een uitgebreide elektronische gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld het UWV, de Belastingdienst en pensioenfondsen.

 

  • Koppelingen

    Binnen Youforce zijn verschillende koppelingen met andere software beschikbaar. Dit maakt het combineren en uitwisselen van gegevens minder tijdrovend.

    Meer over Koppelingen

 

Payroll

Salarisadministratie efficiënt en gemakkelijk regelen

Veranderingen of aanpassingen in de toekomst of met terugwerkende kracht verwerken?

In ons salarisadministratiesysteem is dat geen probleem. U kunt veranderingen op elk gewenst moment laten ingaan, zelfs in vorige kalenderjaren. Eventuele effecten van veranderingen worden automatisch toegepast op bijvoorbeeld de loonheffing.

Via Youforce heeft u altijd toegang tot uw online salarisadministratie. U kunt ingevoerde gegevens al vóór de salarisberekening controleren. Deze elektronische manier van werken bespaart uw organisatie tijd en voorkomt fouten bij de salarisverwerking. Ook raadpleegt u in Youforce snel en veilig de resultaten van een proefproductie.

Berekeningen voor de toekomst met onze salarisadministratie software

U wilt groeien of inkrimpen, maar wat betekent dat voor uw loonkosten? Met onze online salarisadministratie software is het mogelijk om inzage te krijgen in de loonkosten op diverse aggregatieniveaus. Dit geldt voor loonkosten van medewerkers en niet medewerkers. De begroting die u draait vanuit een prognose is door u zelf aan te sturen. Hierdoor is het mogelijk om zelfs na een prognose nog wijzigingen aan te brengen op situaties die in de toekomst gaan spelen. Voor uw gemak en veiligheid kunt u altijd switchen tussen het door u geprognotiseerde deel en de werkelijke realisatie.

Bring your own device

Medewerkers berekenen eenvoudig met hun smartphone of tablet de effecten op het salaris via m.raet.nl of de app die te downloaden is in de App Store.

Youforce en de bijbehorende apps worden aangeboden als Software as a Service (SaaS). SaaS-technologie is een fundamentele voorwaarde om software direct te actualiseren en realtime beschikbaar te maken. Het maakt de salarisadministratie software toegankelijk voor iedereen, op elk moment en via elk willekeurig apparaat. Verwerk uw gegevens eenvoudig en snel in de online salarisadministratie van Youforce.

Deel dit artikel