Maak het uw medewerkers makkelijk met Youforce

Bezuinigingen en krapte op de arbeidsmarkt maken het voor organisaties steeds belangrijker om efficiënt te werken. En om zich te profileren als een moderne werkgever. De Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) functionaliteiten binnen Youforce bieden mogelijkheden waarmee u alle medewerkers binnen uw organisatie bereikt en is daarmee dé HRM oplossing voor zowel medewerkers als managers.

Kwalitatieve en betrouwbare HR-processen

Meer efficiëntie leidt tot hogere kwaliteit, beter inzicht, lagere kosten en tijdwinst. Ook in uw HR-processen.

Met online toepassingen beheert, muteert en deelt u informatie eenvoudig digitaal. Informatie wordt bij de bron ingevoerd en door middel van een intelligente workflow afgehandeld. Hiermee verbetert u niet alleen de kwaliteit van uw HR-processen, maar ook de betrouwbaarheid. Stelt u zich eens voor: een medewerker dient een declaratie voor overuren in. Zijn manager kan op elk gewenst moment via zijn tablet de aanvraag accorderen. De HR-afdeling fiatteert de aanvraag, waarna deze automatisch in het personeelsinformatiesysteem wordt verwerkt. Werkgever 2.0, dat is precies wat uw medewerkers van u verwachten.

Medewerkers doen het zelf

Met Youforce kunnen uw medewerkers altijd en overal de eigen persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. De mogelijkheden zijn divers: van het inzien en wijzigen van de eigen NAW-gegevens en bankrekeningnummers tot en met het indienen van declaraties (met gescande nota’s). U bepaalt tot welke onderdelen uw medewerkers toegang krijgen. Met HR Self Service hebben uw leidinggevenden via de beveiligde webomgeving altijd toegang tot actuele overzichten van de eigen afdeling.

Iedereen kan ermee werken

HR Self Service functioneert op reguliere computers én op tablets en smartphones. De enige voorwaarde is een internetverbinding. Het systeem is snel in te voeren binnen uw organisatie en sluit aan bij uw bedrijfsspecifieke terminologie. Doordat het laagdrempelige verbindingen kent met bijvoorbeeld uw intranet, is het toegankelijk voor al uw medewerkers.

Optimale efficiëntie met digitale handtekening

Met HR Self Service digitaliseert u ook de laatste stap van een HR-proces, het ondertekenen van documenten zoals mutaties op de arbeidsovereenkomst. HR-afdelingen zijn veel tijd kwijt aan deze arbeidsintensieve, administratieve handeling om het fysieke document bij de juiste personen te krijgen en de doorlooptijd te bewaken. De digitale handtekening zorgt daarmee voor een sterke efficiëntieverbetering bij uw organisatie. Door samen te werken met de onafhankelijke organisatie Digidentity heeft u de zekerheid dat de digitale handtekening dezelfde rechten heeft als de fysieke handtekening. Tekenbevoegden namens de werkgever doen dit met een beveiligd certificaat in combinatie met een door Digidentity ontwikkelde digitale persoonlijke sleutel. Werknemers ondertekenen via SMS-authenticatie, waarna het document opgeslagen wordt in het online personeelsdossier.

Youforce biedt medewerkers, leidinggevenden en HR-professionals efficiëntie en gemak en helpt u bij de ontwikkeling naar een meer strategische rol voor het HR-management. Dat is intelligent e-HRM volgens Raet. Zet hiermee ook uw organisatie op voorsprong.

Deel dit artikel