Altijd online inzicht in actuele personeelsdossiers

Actuele personeelsdossiers, overzichtelijke dossieropbouw en online toegang tot HR-documenten. Met Personeelsdossier binnen de webportal Youforce maakt u dit mogelijk, ook op tablet en smartphone. Ook kunt u de dossiers breder in de organisatie gebruiken en verspreiden.

Centraal personeelsarchief 

Archiefkasten zijn verleden tijd met het centraal digitaal personeelsarchief van Personeelsdossier. Documenten van de personeelsadministratie slaat u beveiligd en eenvoudig op en zijn altijd en overal te raadplegen. Hierdoor kunnen dossiers niet langer zoekraken of in meerdere versies bestaan. Ook geeft u uw management eenvoudig toegang tot de voor hen relevante medewerkersdossiers en biedt u hen de mogelijkheid om zelf documenten toe te voegen.

Altijd toegang tot eigen gegevens

Salarisstroken, jaaropgaven, arbeidsovereenkomsten of de aanvullende overeenkomsten voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Geef uw medewerkers altijd en overal toegang tot deze en andere gegevens, ook op smartphone en tablet. Deze rechtstreekse toegang reduceert het aantal vragen aan de HR- en salarisadministratie en vermindert de kosten voor het verzenden van salarisstroken of voortgangsbrieven.

Deel dit artikel