Reports geeft dagelijks overzicht met heldere rapportages

Het meetbaar en zichtbaar maken van HR-inspanningen. Reports in Youforce biedt u snel en gemakkelijk overzichten met actuele HR-kengetallen en managementinformatie, waardoor u altijd het overzicht behoudt. 

Onmisbaar

Rapportages en analyse-instrumenten zijn onmisbaar wanneer het gaat om inzicht op het gebied van bijvoorbeeld ziekteverzuim, in-, door- en uitstroom, bezetting en personeelskosten. Reports biedt u deze instrumenten voor rapportage en analyse. Voor uw HR-afdeling, maar ook voor uw managers. Hierdoor ziet een manager dus eenvoudig hoe de afdeling ervoor staat.

Met Reports krijgt u gemakkelijk dagelijks inzicht in uw HR-kengetallen in een uniform format dankzij de standaardrapportages. Deze worden door Youforce samengesteld en onderhouden. Ze bieden u informatie op bijvoorbeeld het gebied van bezetting, ziekte of personeelskosten.

Inzicht in iedere situatie

Niet iedere situatie is hetzelfde, daarom heeft u met enige regelmaat extra inzicht nodig. Als het ziekteverzuim ineens sterk stijgt of u op korte termijn veel extra mensen nodig hebt voor een project. Daarom zijn er binnen Youforce naast standaardrapportages ook ad-hoc rapportagemogelijkheden.

U maakt met de Report Designer gemakkelijk zelf unieke rapportages. Deze geven inzicht in specifieke HR-kengetallen en de verbanden hiertussen, die u u op dat moment nodig heeft. Hierdoor zijn de HR-rapportages afgestemd op uw informatiebehoefte, zodat u snel kunt schakelen met de betrokken lagen binnen de organisatie.

Rapportages delen

Ook deze rapportages kunt u ter beschikking stellen aan anderen binnen uw organisatie. Zo weet u zeker dat iedereen op een lijn zit.

Deel dit artikel

Meer informatie?

Bel me terug

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Raet?

Wij bellen u terug

Managers en Youforce

Managers hebben de juiste cijfers met Youforce