Update uw kennis met onze opleidingen

Na de aanschaf van een product wilt u hier optimaal van profiteren. Raet Academy biedt u een uitgebreid aanbod van opleidingen in diverse HR-domeinen, trainingen, seminars en bijeenkomsten. Allen gericht op onze producten en diensten. Hiermee helpen we het kennisniveau van onze klanten continu te verhogen.

HR analytics

Haal nog meer uit Youforce en de bijbehorende opleidingen.

Workforce Management

Onze opleidingen helpen u om uw medewerkers nog efficiënter te plannen.

Talent Management

Weet u waar de talenten binnen uw organisatie zich bevinden? Leer Youforce hiervoor optimaal te gebruiken.

Human Resource Management

Richt uw HR-processen nog efficiënter in met behulp van onze HRM-opleidingen.

Payroll

Haal meer uit uw salarisadministratie door een opleiding te volgen specifiek over uw salarissoftware.

Foundation

Bent u applicatiebeheerder en wilt u alles weten over de inrichting en autorisatie van Youforce?

e-Learning

HR ligt steeds meer in de lijn. Niet alleen uw HR-professionals, maar ook uw medewerkers en leidinggevenden willen meer uit youforce halen.  Met ons e-Learningaanbod ondersteunen wij u hierbij en weet u zeker dat de medewerkers binnen uw organisatie kunnen werken met Youforce.

Seminars

Om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen op uw vakgebied en wet- en regelgeving, organiseert Raet regelmatig seminars.

Vakopleidingen

Raet heeft haar aanbod aan vakopleidingen voor HR- en payroll professionals ondergebracht bij partner 2Xplain. Als klant krijgt u 10% korting. Daarnaast biedt Raet de Praktijkopleiding Salarisadministratie Onderwijs.

Praktische trainingen voor de HR-professional

Als HR-professional wilt u optimale resultaten behalen. De HR-trainingen bieden u de kennis en de vaardigheden die u helpen bij de realisatie ervan. De trainingen zijn praktisch, interactief en specifiek toegesneden op uw werkzaamheden als HR-professional.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over ons opleidingsaanbod? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 033 4506 787.

Leren zoals u het graag wilt

Thuis leren of liever direct contact met andere cursisten? Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor een leerstijl. Raet biedt uw organisatie verschillende vormen van opleidingen aan. Leren zoals u graag wilt: Klassikaal, in-company als online training of via e-learning.

Lees meer