Professioneel HR-advies om uw personeelsbeleid te optimaliseren

Nieuwe HR-software vraagt om inrichting aan de hand van uw organisatie. Wat is dan de meest optimale inrichting? Op welke wijze sluit de applicatie optimaal op uw organisatie aan? En hoe kunt u zorgen voor het juiste draagvlak in de organisatie, zodat uw business case ook wordt gerealiseerd? Raet kan u met HR-advies ondersteunen bij al deze zaken. 

De invoering van een nieuw systeem, zeker als het gaat om e-HRM-software, vraagt meer aandacht dan puur de inrichting van het systeem. Raet biedt u -uiteraard- deze ondersteuning op basis van de Raet Way of Working. Dit is een methode die is ontstaan op basis van best practices. Met duidelijk omschreven projectopdrachten en een gefaseerde aanpak zorgen onze HR-consultants voor een duidelijke en zorgvuldige oplevering.

Raet biedt meer. Implementatie van e-HRM-software betekent nieuwe processen en een andere manier van werken. Dit vraagt om aandacht voor de ‘zachte kanten’ van een introductie, een aspect dat vaak wordt onderschat. Zonder draagvlak en acceptatie in de organisatie wordt een prachtige oplossing niet of niet goed gebruikt. Dat is zonde van de mogelijkheden en de verbeteringen die de software kan bieden. Onze organisatie kan u hierin op een praktische en succesvolle wijze bijstaan. Met professioneel HR-advies en ondersteuning kan onze organisatie u hierin op een praktische en succesvolle wijze bijstaan.

Meer informatie?

Bel me terug

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Raet?

Wij bellen u terug