Raet Pensioen Excasso: juist, tijdig en volledig

Als pensioenfonds en verzekeraar wordt u ontzorgd met Raet Pensioen Excasso. Tijdige en correcte betaling van uitkeringen en de communicatie hierover is voor u uitermate belangrijk. Raet heeft veel kennis van knelpunten in het excassoproces van financiële instellingen. Onze online oplossing helpt u deze knelpunten op te lossen of de impact ervan te reduceren. Met onze state-of-the-art oplossing realiseert u tegelijkertijd een gewenste kostenbesparing.

Betrokken en verantwoordelijk

Inmiddels hebben tientallen klanten hun weg naar Raet gevonden en verwerken wij maandelijks ongeveer 1,1 miljoen uitkeringen. Ons team van betrokken en verantwoordelijke medewerkers houdt zich exclusief bezig met portfolio-ontwikkeling, verkoop, implementatie, exploitatie en service management voor pensioen excasso.

Onze mensen spreken uw taal en kennen de marktontwikkelingen. Op een slimme manier koppelen ze uw organisatiebelang aan de belangen voor gepensioneerden en andere uitkeringsgerechtigden. Ook het toenemend belang van compliancy en verantwoording aan uw opdrachtgevers en de toezichthouders is een standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Meer informatie?

Bel me terug

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Raet?

Wij bellen u terug