Partner Netwerk

Raet heeft een breed samenwerkingsverband met organisaties die HR-producten en HR-diensten aanbieden die aanvullend zijn op de oplossingen van Raet. Door deze overeenkomsten verloopt de (gezamenlijke) dienstverlening aan onze klanten nog beter.

Onze klanten hebben onder meer de volgende voordelen van ons partnernetwerk:

 

  • De partners en Raet delen nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor een afstemming, voor het gemak van onze klanten. 
  • De partners en Raet zorgen voor onderlinge kennisoverdracht over de processen zoals deze bij de klant worden ondersteund. 
  • De deelnemers aan het partnernetwerk overleggen regelmatig voor een uitgekiende aansluiting tussen de organisaties.

Integrated software

De integrated software partners van Raet zijn complementair aan het portfolio en bieden ondersteuning voor vraagstukken als e-signing, strategische personeelsplanning maar ook voor branche specifieke oplossingen die volledig geïntegreerd zijn.

 

Interfaces

Enkelvoudige invoer is cruciaal om de efficiëntie en effectiviteit van processen bij organisaties te maximaliseren. Met de interfaces die Raet heeft met vele partijen helpen wij organisaties om dit doel te bereiken.

 

Knowledge

Kennis is cruciaal voor iedere organisatie. Er zijn ook samenwerkingsverbanden die zich specifiek richten op het delen en verspreiden van kennis. Deze noemt Raet haar knowledge partners.

 

Services

Services partners van Raet maken het u nog makkelijker om optimaal gebruik te maken van onze oplossingen. Door hun specialistische kennis en de diensten die zij leveren maakt u optimaal gebruik van de oplossingen van Raet én de partners.

Other

Specialistische vraagstukken vragen om specialistische oplossingen. De partners van Raet bieden u extra mogelijkheden om uw HR-doelstellingen te bereiken.

Interesse?

Neem contact op met onze Alliantie Manager:

Blogger - John CohrsContactpersoon: John Cöhrs
Tel: +31 33 4506 897
E-mail: john.cohrs@raet.com