Wie zijn wij?

1.000 medewerkers, 50 jaar ervaring, 1,4 miljoen medewerkers die dagelijks gebruikmaken van onze software, meer dan 10.000 klanten in Nederland, dat is Raet in een paar getallen. Maar misschien kent u of uw medewerker ons eerder van de salarisstrook. En dat is niet verwonderlijk. Want daar liggen de roots van Raet, begonnen als automatiseerder voor salaris- en daarna personeelsadministratie. Inmiddels is Raet, onder meer als grondlegger van HR cloud software, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de HR-sector op de Nederlandse markt en een opkomende speler in de internationale markt.

 

Wat is onze visie op HR?

De wereld globaliseert, digitaliseert en individualiseert in rap tempo en dat brengt een fundamentele verandering mee in welke branche dan ook. Voor uw organisatie herkent u dit vast. Tegen die achtergrond is snel reageren en succesvol innoveren voor elke organisatie een voorwaarde geworden voor succes. En
daarvoor zijn de juiste mensen met het grootste talent nodig. Een belangrijk vraagstuk binnen een heel complex aan vraagstukken op het gebied van HR. Het laat zien dat HR een strategisch onderwerp is geworden.

Niet minder belangrijk is de trend aan de kant van de medewerker; die wordt steeds autonomer. De medewerker van nu is al lang niet meer dezelfde als die van tien jaar terug. Medewerkers zijn zelf aanbieders geworden van hun persoonlijke motivaties en talenten. Zij zijn voor een belangrijk deel hun eigen HR-regisseur aan het worden. Medewerkers kiezen hun eigen ontwikkeling, plannen zelf hun loopbaan, kiezen een optimale werkomgeving en bepalen steeds vaker de gewenste arbeidsrelatie.

 

Wat is onze missie in HR?

Samen met uw organisatie de volgende stap zetten in HR, dat is onze missie. Voor HR-afdelingen willen wij een partner zijn op alle vlakken — strategisch, tactisch en operationeel — dus over een breed gebied van onderwerpen — efficiëntie, performance, systeemintegratie, HR analytics en talentontwikkeling.

Voor uw medewerkers willen wij oplossingen aanbieden die hen in staat stellen het maximale uit zich zelf te halen, de eigen HR-zaken te regelen, hun talent ten volle te ontwikkelen. Uw HR-afdeling verder helpen met haar complexe en strategische uitdagingen en uw medewerkers maximaal faciliteren is leidend in alles wat we doen. Bij ons staat niet louter de technologie, maar hoe wij u en uw medewerker kunnen helpen, centraal. Bij Raet noemen we dit ‘all about you’. En wat wij u vervolgens bieden, zijn oplossingen die eenheid creëren en eenvoud bieden.

Dat is HR waarin wij geloven, daar ligt onze missie. En dat noemen wij ‘Younified HR’.

Meer informatie?

Bel me terug

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Raet?

Wij bellen u terug

Wint u de e-HRM Award?

Win jij de e-HRM Award van Raet en de NVP?