Een schets van Raet

Raet is een toonaangevende e-HRM-softwareleverancier in Nederland. Met een portfolio van online diensten en software op het gebied van Human Capital Management (HCM) ondersteunen we onze klanten en hun medewerkers.

Ons aanbod in HR-software en diensten zijn het resultaat van hard werken en slimme keuzes maken. Het verhaal van Raet begint in 1965. In dat jaar gaan we van start als automatiseerder voor salarisverwerking. Later volgt ook de personeelsadministratie.

Een wereld aan mogelijkheden gaat open als Raet in 2005 strategisch kiest voor de webtechnologie Software as a Service (SaaS). E-HRM is ineens geen toekomstmuziek meer maar wordt via onze portal in hoog tempo werkelijkheid. Medewerkers krijgen hiermee steeds meer regie over zaken die direct hun eigen functioneren, ontwikkeling en werkplezier aangaan. Met onze toepassingen kunnen ze bijvoorbeeld zelf verlof aanvragen, flexibele arbeidsvoorwaarden uitruilen en onkosten declareren. In 2011 maken wij het mogelijk om dit altijd en overal te doen, ook met smartphone en tablet.

We maken het waar

We blijven innoveren. Altijd vragen we ons af wat er beter kan, anders, makkelijker of leuker. Zo slaan we steeds nieuwe bruggen tussen technologie, organisatie en mensen. Zoals recent naar Human Capital Management (HCM). Oftewel: de manier waarop organisaties via het managen en ontwikkelen van hun mensen hun organisatiedoelen realiseren. Raet is ervan overtuigd dat een organisatie pas succesvol kan zijn als ze de medewerker centraal stelt en dit als uitgangspunt voor de bedrijfsvoering neemt. 

Omdat het optimaal benutten van de kracht van medewerkers uiteindelijk ook leidt tot optimalisatie van processen en een kostenbesparing. Op dit vlak wil Raet ondersteunen. Met alle diensten, producten en services die daarvoor nodig zijn. En de medewerker? Die ontwikkelt zich meer en meer tot een kritische online consument met eigen wensen en hoge verwachtingen. Zij willen de eigen loopbaan inzichtelijk hebben en meer kunnen sturen. Ook bij die trend sluiten we aan. We maken het mogelijk én zorgen dat het werkt.

Helpen met waarmaken

Aansluiten van de HR-processen op de doelen en ambities van een organisatie, onze duizend collega’s begrijpen hoe dit werkt. Dat helpt hen bij het ontwikkelen van moderne, efficiënte en intuïtieve instrumenten die zorgen voor innovaties op het gebied van e-HRM en Human Capital Management. Die vanzelfsprekend passen in deze tijd. Zo helpen we onze klanten hun ambities waar te maken. Onze diensten en producten maken mensen succesvol, maken organisaties succesvol en uiteindelijk ook óns succesvol. 

Zo voegen we met Youforce weer een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal van Raet. Een verhaal van een innovatieve onderneming die met haar diensten en producten medewerkers en organisaties steeds succesvoller maakt. En dat al bijna vijftig jaar.

Meer informatie?

Bel me terug

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Raet?

Wij bellen u terug

Wint u de e-HRM Award?

Win jij de e-HRM Award van Raet en de NVP?