Raet en Knollenstein creëren totaaloverzicht effectiviteit recruitment

02 augustus 2012

Raet en Knollenstein zijn een samenwerking aangegaan om organisaties volledig inzicht te geven in de effectiviteit van hun recruitmentproces. Naast een kostenoverzicht per vacature, krijgen bedrijven hiermee inzicht in het aantal keer dat een functie wordt bekeken en het aantal kandidaten dat daadwerkelijk reageert.

Voor deze samenwerking is een nieuwe koppeling toegevoegd aan de HR-portal Raet Online, waarmee organisaties hun recruitmentproces kunnen digitaliseren en stroomlijnen. De interface met Knollenstein maakt het mogelijk om eenvoudig vacatures te plaatsen op Social Media-kanalen, news portals en meer dan 300 jobboards.

Over Knollenstein

Knollenstein is sinds 2002 de meest prominente dienstverlener op het gebied van 'multi-channel advertising' waarmee klanten gemakkelijk, effectief en geautomatiseerd vacatures of producten kunnen adverteren en beheren op diverse mediakanalen.

Knollenstein biedt oplossingen voor het bereiken van zowel de actieve als passieve doelgroep, op generieke en specifieke kanalen en via verschillende media, zoals vacaturesites, social networks, dynamische bannering, in-store TV, mobiele applicaties en affiliate netwerken. Knollenstein is marktleider in de Benelux en bedient enkele honderden klanten, waaronder arbeidsintermediairs, corporates, overheden en zorginstellingen.

Deel dit artikel

Lees meer